Legfrissebb hírek

A Webfleet Solutions új magyarországi jelenléttel terjeszkedik

Rate this post

A Webfleet Solutions a világ egyik vezető telematikai megoldásszállítója a flottakezelés, a járműtelematika és az összekapcsolt autós szolgáltatások területén.

Európa vezető telematikai szolgáltatója, a Webfleet Solutions budapesti képviselettel bővíti szolgáltatásait a magyar üzleti ügyfelek számára.
  • Európa vezető telematikai szolgáltatója, a Webfleet Solutions budapesti képviselettel bővíti szolgáltatásait a magyar üzleti ügyfelek számára.
  • A bővítés megerősíti a vállalat európai piacvezető szerepét a szállítmányozási szektorban
    Több mint 200 000 összekötött nehéz haszongépjárművel (HCV) – egyetlen telematikai felületen.
  • A Bridgestone tulajdonában lévő vállalat bejelentette, hogy szolgáltatásait tervezi még további amerikai, közel-keleti és ázsiai országokban is elérhetővé tenni.
Büszkék vagyunk, hogy elindíthattuk a BridgestonePassion Programot, mely lehetőségek széles tárházát kínálja a magyarországi gumiszervizek számára

A Webfleet Solutions, Európa vezető telematikai megoldásokat kínáló vállalata megérkezett Magyarországra. A Bridgestone tulajdonában lévő cég új budapesti képviseletével személyre szabott megoldásokat és szolgáltatásokat kínál majd a helyi üzleti flottapiac igényeit kielégítve. Első lépésként a díjnyertes WEBFLEET flottakezelő felület– a vállalat zászlóshajó megoldása – magyar nyelven is elérhetővé vált, és már a magyar elektronikus útdíj rendszerrel, a HU-GO-val is illeszkedik. A bővítés tovább erősíti a Webfleet Solutions európai piacvezető szerepét a szállítmányozási ágazatban, amelyet a cég a WEBFLEET flottakezelési megoldásán keresztül összekapcsolt több mint 200 000 nehéz haszongépjárművel (HCV) alapozott meg.

„Magyarországon a közúti szállítást tekintjük az árufuvarozás legnagyobb szereplőjének, ez a régió fejlett infrastruktúrájából is adódik”

– mondta Taco van der Leij, a Webfleet Solutions Europe alelnöke.

Taco van der Leij, a Webfleet Solutions Europe alelnöke
Taco van der Leij

„Az összekötő szállítási megoldások piacvezetőjeként biztosak vagyunk abban, hogy magyarországi üzleti ügyfeleink számára hasznosak lesznek a flottájuk digitalizálását és a hálózatba kapcsolását elősegítő telematikai technológiánk.”

A Webfleet Solutions olyan személyre szabott megoldásokat kínál a szállítmányozási vállalatoknak, amelyek növelik a flotta teljes hatékonyságát és biztonságát.

Illetve segítenek abban, hogy a cég a jogszabályoknak megfelelően működhessen. Így például biztosít többfunkciós Android-alapú jármű vezetői terminálokat, amelyek a vezetőket a járművön belüli és kívüli navigációban, illetve a megrendelések feldolgozásában és külső alkalmazások kezelésében is segítik. Az általános telematikai szolgáltatások mellett –mint az út- és kilométer-követés – a kategória legjobb távoli tachográfadat-letöltése biztosítja a megfelelőséget. A WEBFLEET felület illeszkedik a már használatban lévő folyamatokhoz, beleértve a szállításirányítási rendszereket is (TMS).

A magyarországi terjeszkedést DariuszTerlecki, a Webfleet Solutions lengyelországi és kelet-európai ágának értékesítési igazgatója vezeti. Lengyelországi Varsóban működő csapata koordinálja és felügyeli majd a magyarországi tevékenységeket.

A magyarországi terjeszkedést DariuszTerlecki, a Webfleet Solutions lengyelországi és kelet-európai ágának értékesítési igazgatója vezeti

„Jelenlétünk Magyarországban – egy központi fekvésű, erős közlekedési iparral és hatalmas fejlődési potenciállal rendelkező országban – segít megerősíteni helyzetünket az egész térségben” – mondta Terlecki.  „A közép- és kelet-európai országokban a nemzetközi szállítások aránya rendkívül magas. A flottaüzemeltetés hatékonyságát javító és a felmerülő kihívásokkal megbirkózó korszerű telematikai megoldásaink nagy előrelépést jelentenek majd mind a helyi vállalkozások, mind a régió egész gazdasága számára.”

A magyar piac vonzerejét tovább erősíti a Bridgestone helyi jelenléte. A Bridgestone gyártóüzemmel, értékesítési hálózattal, valamint kiterjedt forgalmazási és partnerhálózattal is rendelkezik az országban.

„A Bridgestone-hoz való csatlakozással új lehetőségek és új fejlesztésektárháza nyílt meg előttünk” – tette hozzá Terlecki. „Ahol csak lehet, építeni szeretnénk erre az együttműködésre. A magyar piacra való belépés a Bridgestone portfóliójának ésszerű és magától értetődőbővítése ezen a piacon.”

A magyarországi terjeszkedés a Webfleet Solutions szélesebb körű növekedési terveinek kezdetét jelzi

A vállalat további régiókba, többek között Amerikába, a Közel-Keletre és Ázsiába is tervezi eljuttatni szolgáltatásait.  Mivel a COVID-19 továbbra is gyorsítja a digitalizálást szinte minden ágazatban és piacon (a közlekedésiparral az élen), a vállalat elkötelezett amellett, hogy a növekvő ügyféligényt kiszolgálja. Valamint fejlett telematikai megoldásait egyre több országban elérhetővé tegye. A viszonteladók és üzleti partnerek hálózata a Webfleet Solutions magyarországi portfóliójának stratégiai értékesítési csatornáját alkotja majd. A vállalat már alá is írta első üzleti partneri megállapodásait az alábbi cégekkel: az AKH, a MARSO és az N-Fleet is a WEBFLEET felületét népszerűsítik majd. Az AKH és a MARSO a Bridgestone jelentős hosszú távú üzleti partnerei Magyarországon a gumiabroncsok területén. Most pedig lehetőség nyílik arra, hogy együttműködésüket a mobil és digitális szolgáltatások kapcsán is megerősítsék. Az N-Fleet egy dinamikusan fejlődő, a szállítmányozási szektorban tevékenykedő vállalat.

A WebfleetSolutionsről– egy Bridgestone vállalat

A Webfleet Solutions a világ egyik vezető telematikai megoldásszállítója a flottakezelés, a járműtelematika és az összekapcsolt autós szolgáltatások területén. A WEBFLEET felületét számos vállalat használja. A járműhasználat hatékonyságának növelése, az üzemeltetési költségek csökkentése, a járművezetők folyamatos támogatása és a flotta általános hatékonyságának növelése érdekében. A Webfleet Solutions a biztosítási ágazat, a bérbeadás és lízing, az autóimportőrök, és vállalatok számára nyújt szolgáltatásokat – üzleti partnereket és felhasználókat egyaránt kiszolgálva. A WebfleetSolutions-t világszerte több mint 50 000 ügyfél és több mint 100 ország járművezetője használja. Az iparág legnagyobb támogatási hálózatának illetve a személyre szabott alkalmazások és integrációs eszközök legszélesebb választékának előnyeit élvezve. A Webfleet Solutions az ISO/IEC 27001:2013 szabvány tanúsítványa szerinti (2018 novemberében újra auditált) legmagasabb szintű biztonságot, minőséget és rendelkezésre állást biztosítja az ügyfelek számára. A Webfleet Solutions a Bridgestone Europe NV/SA („Bridgestone”) része. A Bridgestone Corporation, a fejlett megoldások és a fenntartható mobilitás vezető vállalatának leányvállalata.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 1 =