MEGNYÍLT A TIZEDIK KWIK FIT GUMI-ÉS AUTÓSZERVIZ MAGYARORSZÁGON

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A júniusi megnyitó ünnepségen jelen volt a Kwik Fit hálózattól Matt Cannon Nemzetközi franchise hálózatfejlesztési menedzser

A júniusi megnyitó ünnepségen jelen volt a Kwik Fit hálózattól Matt Cannon Nemzetközi franchise hálózatfejlesztési menedzser

A Kwik Fit Magyarország új szervize Kecskeméten működik.

A Kwik Fit Magyarországot az Autonet-Hungary Kft. vezetősége képviselte.  Az M+F Autó Kft. ügyvezője, Mészáros György és csapata volt a vendégfogató. Az ünnepséget Trokán Péter színművész, és  Növényi Norbert olimpiai birkózó bajnok is megtisztelte közreműködésével, részvételével.

Mészáros György, a kecskeméti szerviz ügyvezető tulajdonosa több évtizedes cégvezetői és autóipari tapasztalattal rendelkezik. Felismerve a mai autópiac helyzetét és lehetőségeit döntött a profilváltás mellett: csatlakozott Európa egyik legnagyobb márkafüggetlen gumi- és autószerviz-hálózatához.

A Kwik Fit Magyarország hálózatot az Autonet Hungary Kft. működteti. 10 szervize van: Budapesten (5), Budaörsön, Baján, Győrött, Sopronban, és immár Kecskeméten 1-1. Ezek közül 4 franchise szerviz.

A cég működési igazgatója, Marx Károly a megnyitón elmondta:

„Örömmel nyitjuk meg kecskeméti szervizünket. Kwik Fit szolgáltatása így még több magyar autós számára elérhetővé válik. Folytatjuk hálózatunk bővítését, és örömmel fogadjuk szerviztulajdonosok, gumiabroncs-kiskereskedők érdeklődését, akik szintén a Kwik Fit márkanév alatt kívánják üzemeltetni szervizeiket Magyarországon. A Kwik Fit Magyarország 2017-ben további két, 2025-ig pedig összesen 55 szerviz működtetését tervezi. Nemzetközileg ismert, erős márkához tartozni hihetetlen nagy versenyelőnyt ad. A hálózat 45 év és 1.000 szerviz működéséből adódó nemzetközi tapasztalattal, know-how-val rendelkezik. Ez az örökség lehetővé tette a hálózat számára, hogy egyedi működés- és értékesítésfolyamatokat fejlesszen ki.”

A cég működési igazgatója, Marx Károly

„1991 óta foglalkozom autókereskedéssel, sok piaci változás szemtanúja voltam. A gépjárművek rohamosan fejlődnek, változnak technológiai téren. Létfontosságú, hogy a szervizek a legmodernebb felszereléssel, magasan képzett szakértői személyzettel szolgálja ki ügyfeleit. A Kwik Fit-hez való csatlakozásunk biztosítja azt, hogy hozzáférhetünk a legfrissebb iparági fejlesztésekhez, és a folyamatos nemzetközi hálózati támogatáshoz. A hálózat rugalmas hozzáállásának köszönhetően képesek voltunk a már meglévő M + F Autó szervizünket új Kwik Fit szervizzé alakítanunk.” mondta Mészáros György ügyvezető.

A Kwik Fit Magyarországot az Autonet-Hungary Kft. vezetősége képviselte.  Az M+F Autó Kft. ügyvezője, Mészáros György és csapata volt a vendégfogató. Az ünnepséget Trokán Péter színművész, és  Növényi Norbert olimpiai birkózó bajnok is megtisztelte közreműködésével, részvételével.

A Magyarországon működő szervizek ugyanúgy működnek, mint az Egyesült Királyságban és Európában. A franchise-megállapodások többfélék. A gumiabroncs szolgáltatástól kezdve a korlátozott javítás, továbbá a gumi- és autójavítás szolgáltatásig széles választékot kínálnak. Kwik Fit Európai Garancia előnyeivel is élhetnek a magyarországi hálózat ügyfelei: A hazánkban működő Kwik Fit szervizben végzett javításra, alkatrészcserére bármely európai országban, ahol a hálózat működik, automatikusan érvényes a garancia.

A Kwik Fit a franchise partnerek számára biztosítja a képzést, támogatást ad a működési folyamatok, a marketing és a technológia területén. Kwik Fit Magyarország franchise programról bővebb tájékoztatás

A Kwik Fit a franchise partnerek számára biztosítja a képzést, támogatást ad a működési folyamatok, a marketing és a technológia területén. Kwik Fit Magyarország franchise programról bővebb tájékoztatás a http://www.kwikfit.hu/franchise címen található.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × egy =