NYISSON EXKLUZÍV AUTÓKOZMETIKÁT

Rate this post

Ez az első európai projekt, amely kifejezetten a motorizáció rajongói számára jött létre.

Láncolatunk keretei között az autógondozás művészetté fejlődött, mely kiemelt figyelmet fordít a részletekre. Engedve az ügyfelek növekvő elvárásainak, autóikat személynek járó figyelemmel kezeljük exkluzív autókozmetikáinkban.

Egyszerű koncepció

Egy gép eladásának legjobb módja, ha működés közben mutatjuk be a fogyasztónak a hatékonyságát, és a végeredményt. Az ötlet az autókozmetika kettéosztása: az egyik az autókozmetika és autómosó részleg, míg a másik egy klasszikus, igényes eleganciájú bemutatóterem, exkluzív váróteremmel, ahol az ügyfél kellemesen töltheti az időt, míg autójáról gondoskodunk. Egy kávé elfogyasztása közben ügyfelünk megismerheti termékeinket és a tisztítási eljárást. Ha vendégünk azt tervezi, hogy befektet egy ilyen termékbe, akkor a legjobb helyen jár ahhoz, hogy működés közben sajátítsa el a metódust.

Ismerje meg egy úgy vállalkozás fejlesztési lehetőséget >>>

MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ:

Sárga Gumi Kft.
Székhely: 1211 Szállitó utca 4.

Telefon: 06/70-416-27-21
Telefon: 06/30-230-97-37
E-mail: info@okoautomoso.hu
Web: www.okoautomoso.hu
EN ISO 9001 : 2009

Ezt olvasta már?

A Seiberling testvérek 1898. augusztus 29-én megalapították a Goodyear Tire & Rubber Company-t Akronban, Ohio államban, 100 000 dolláros induló tőkével

Emberek, akik megformálták a Goodyeart

A The Goodyear Tire & Rubber Company első 125 éve a technológiák, díjak, motorsport-győzelmek és innovatív termékek lenyűgöző időrendjét jellemezte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük