Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

Rate this post

A négyévszakos abroncsok területén 40 év kutatás, fejlesztés és innováció eredményeképpen nem egészen 2 évvel ezelőtti bevezetése óta a Goodyear legújabb, díjnyertes abroncsa, a Vector 4Seasons Gen-2 egyre több vezető autógyártó jóváhagyását nyerte el: ez idáig 27 féle típusú autóhoz több mint 54-et, 10 gyártó az Audi, a Citroën, a Fiat, a Ford, az Opel, a Renault, a Seat, a Škoda, a Smart és a Volkswagen gyáraiban.

Goodyear Vector 4 Seasons Gen2 Beauty Shots

A Goodyear a 70-es évek közepe óta tölt be vezető szerepet a négyévszakos szegmensben, mely napjainkban az abroncsipar egyik leggyorsabban növekvő kategóriája. A járművezetők egyre inkább olyan megbízható abroncsokat keresnek, melyek a különböző időjárási körülmények között egész évben kiváló teljesítményt és gondtalan vezetést biztosítanak.

A Vector 4Seasons Gen-2 kiváló minőségét és teljesítményét neves európai autós magazinok, például az Auto-Bild, az Auto Express és az Auto, Motor und Sport által elvégzett, független négyévszakos abroncstesztek is elismerték.1 Elismerték többek között az abroncs kiváló tapadását nedves és száraz útfelületen, remek kezelhetőségét havas utakon és kitűnő gördülési ellenállását.

„Rendkívül büszkék vagyunk, hogy az elmúlt két évben vezető autógyártók elsőszámú választása lett a Vector 4Season Gen-2” – mondta Nick Harley, a személyautó eredeti felszerelés (OE) részleg európai, közép-keleti és afrikai (EMEA) régiós tevékenységért felelős ügyvezető igazgatója. „A négyévszakos abroncsok egyre népszerűbbek, és a Goodyear Vector 4Season Gen-2 fejlett technológiája és kialakítása kiváló minőséget kínálnak azon járművezetők számára, akik négyévszakos teljesítményt nyújtó abroncsokkal kívánják felszerelni autóikat”

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + nyolc =