Legfrissebb hírek

A Hankook Tire együttműködése, közös abroncstechnológiai fejlesztésről

Rate this post

A Hankook Tire és az ARLANXEO közös kutatás-fejlesztési együttműködésben állapodott meg új szintetikus gumi granulátumok és technológiák kifejlesztéséről a prémium teljesítményű abroncsok számára. A partnerkapcsolat a Hankook Tire folyamatos kutatás-fejlesztési erőfeszítéseit tükrözi annak érdekében, hogy megerősítse technológiai vezető szerepét.

A prémium abroncsokat gyártó Hankook Tire aláírt egy második szándéknyilatkozatot az ARLANXEO céggel, a világ második legnagyobb gumigyártójával arról, hogy közösen fejlesztenek ki szintetikus gumi technológiákat nagy teljesítményű abroncsokhoz. E megállapodás keretében a két vállalat közösen tanulmányozza az új nagyteljesítményű szintetikus gumi granulátumokat és az olyan alkalmazásokat, melyek növelik az abroncsok teljesítményét a termékfejlesztés korai szakaszaitól kezdve.

Az együttműködés a Hankook Tire és az ARLANXEO (a LANXESS és Saudi Aramco közös vállalata) között 2008-ban kezdődött, olyan nyersanyagok szállításával, mint a sztirén-butadién gumi, és a neodímium nagyteljesítményű butadién gumi (Nd-PBR). Az első szándéknyilatkozatot 2014-ben írták alá az alap szintetikus gumi megoldások fejlesztése terén történő bővítésről és együttműködésről nagy teljesítményű abroncsokhoz.

A műszaki együttműködés e formája a Hankook Tire kutatás-fejlesztés terén tett folyamatos erőfeszítéseinek megnyilvánulása.A vállalat folyamatos befektetése egy koreai ultramodern kutatás-fejlesztési központba, a Hankook Technodome-ba, valamint ez az újabb lépés a kutatás-fejlesztés terén várhatóan felgyorsítja a Hankook Tire eredményességét a versenytársak megelőzésében a technológia terén.

Hyung Nam Kim, a Hankook Tire technológiai vezetője kijelentette: “Folyamatos beruházásokat és erőfeszítéseket tettünk a kutatás-fejlesztés terén, hogy tovább erősítsük a Hankook Tire pozícióját csúcsszintű vállalatként. A kiváló kapcsolat az ARLANXEO-val nagyon eredményes volt, és továbbra is kiemelkedő technológiai fejlődést fog eredményezni a két vállalat együttműködésével.”

Jorge Nogueira, az ARLANXEO vezérigazgatója elmondta, „Ennek az új megállapodásnak meg kell erősítenie régóta fennálló, bizalmon alapuló együttműködésünket a Hankook Tire vállalattal. Ahogy korábban, továbbra is segítjük a Hankook Tire vállalatot megbízható partnerként abban, hogy piaci pozícióját kulcsfontosságú globális abroncsgyártóként kiépítse innovatív, kiváló minőségű termékeivel. „

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + három =