A Hankook Tire együttműködése, közös abroncstechnológiai fejlesztésről

Rate this post

A Hankook Tire és az ARLANXEO közös kutatás-fejlesztési együttműködésben állapodott meg új szintetikus gumi granulátumok és technológiák kifejlesztéséről a prémium teljesítményű abroncsok számára. A partnerkapcsolat a Hankook Tire folyamatos kutatás-fejlesztési erőfeszítéseit tükrözi annak érdekében, hogy megerősítse technológiai vezető szerepét.

A prémium abroncsokat gyártó Hankook Tire aláírt egy második szándéknyilatkozatot az ARLANXEO céggel, a világ második legnagyobb gumigyártójával arról, hogy közösen fejlesztenek ki szintetikus gumi technológiákat nagy teljesítményű abroncsokhoz. E megállapodás keretében a két vállalat közösen tanulmányozza az új nagyteljesítményű szintetikus gumi granulátumokat és az olyan alkalmazásokat, melyek növelik az abroncsok teljesítményét a termékfejlesztés korai szakaszaitól kezdve.

Az együttműködés a Hankook Tire és az ARLANXEO (a LANXESS és Saudi Aramco közös vállalata) között 2008-ban kezdődött, olyan nyersanyagok szállításával, mint a sztirén-butadién gumi, és a neodímium nagyteljesítményű butadién gumi (Nd-PBR). Az első szándéknyilatkozatot 2014-ben írták alá az alap szintetikus gumi megoldások fejlesztése terén történő bővítésről és együttműködésről nagy teljesítményű abroncsokhoz.

A műszaki együttműködés e formája a Hankook Tire kutatás-fejlesztés terén tett folyamatos erőfeszítéseinek megnyilvánulása.A vállalat folyamatos befektetése egy koreai ultramodern kutatás-fejlesztési központba, a Hankook Technodome-ba, valamint ez az újabb lépés a kutatás-fejlesztés terén várhatóan felgyorsítja a Hankook Tire eredményességét a versenytársak megelőzésében a technológia terén.

Hyung Nam Kim, a Hankook Tire technológiai vezetője kijelentette: “Folyamatos beruházásokat és erőfeszítéseket tettünk a kutatás-fejlesztés terén, hogy tovább erősítsük a Hankook Tire pozícióját csúcsszintű vállalatként. A kiváló kapcsolat az ARLANXEO-val nagyon eredményes volt, és továbbra is kiemelkedő technológiai fejlődést fog eredményezni a két vállalat együttműködésével.”

Jorge Nogueira, az ARLANXEO vezérigazgatója elmondta, „Ennek az új megállapodásnak meg kell erősítenie régóta fennálló, bizalmon alapuló együttműködésünket a Hankook Tire vállalattal. Ahogy korábban, továbbra is segítjük a Hankook Tire vállalatot megbízható partnerként abban, hogy piaci pozícióját kulcsfontosságú globális abroncsgyártóként kiépítse innovatív, kiváló minőségű termékeivel. „

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük