Főoldal / 1 Egyéb / A Hankook Tire együttműködése, közös abroncstechnológiai fejlesztésről

A Hankook Tire együttműködése, közös abroncstechnológiai fejlesztésről

A Hankook Tire és az ARLANXEO közös kutatás-fejlesztési együttműködésben állapodott meg új szintetikus gumi granulátumok és technológiák kifejlesztéséről a prémium teljesítményű abroncsok számára. A partnerkapcsolat a Hankook Tire folyamatos kutatás-fejlesztési erőfeszítéseit tükrözi annak érdekében, hogy megerősítse technológiai vezető szerepét.

A prémium abroncsokat gyártó Hankook Tire aláírt egy második szándéknyilatkozatot az ARLANXEO céggel, a világ második legnagyobb gumigyártójával arról, hogy közösen fejlesztenek ki szintetikus gumi technológiákat nagy teljesítményű abroncsokhoz. E megállapodás keretében a két vállalat közösen tanulmányozza az új nagyteljesítményű szintetikus gumi granulátumokat és az olyan alkalmazásokat, melyek növelik az abroncsok teljesítményét a termékfejlesztés korai szakaszaitól kezdve.

Az együttműködés a Hankook Tire és az ARLANXEO (a LANXESS és Saudi Aramco közös vállalata) között 2008-ban kezdődött, olyan nyersanyagok szállításával, mint a sztirén-butadién gumi, és a neodímium nagyteljesítményű butadién gumi (Nd-PBR). Az első szándéknyilatkozatot 2014-ben írták alá az alap szintetikus gumi megoldások fejlesztése terén történő bővítésről és együttműködésről nagy teljesítményű abroncsokhoz.

A műszaki együttműködés e formája a Hankook Tire kutatás-fejlesztés terén tett folyamatos erőfeszítéseinek megnyilvánulása.A vállalat folyamatos befektetése egy koreai ultramodern kutatás-fejlesztési központba, a Hankook Technodome-ba, valamint ez az újabb lépés a kutatás-fejlesztés terén várhatóan felgyorsítja a Hankook Tire eredményességét a versenytársak megelőzésében a technológia terén.

Hyung Nam Kim, a Hankook Tire technológiai vezetője kijelentette: “Folyamatos beruházásokat és erőfeszítéseket tettünk a kutatás-fejlesztés terén, hogy tovább erősítsük a Hankook Tire pozícióját csúcsszintű vállalatként. A kiváló kapcsolat az ARLANXEO-val nagyon eredményes volt, és továbbra is kiemelkedő technológiai fejlődést fog eredményezni a két vállalat együttműködésével.”

Jorge Nogueira, az ARLANXEO vezérigazgatója elmondta, “Ennek az új megállapodásnak meg kell erősítenie régóta fennálló, bizalmon alapuló együttműködésünket a Hankook Tire vállalattal. Ahogy korábban, továbbra is segítjük a Hankook Tire vállalatot megbízható partnerként abban, hogy piaci pozícióját kulcsfontosságú globális abroncsgyártóként kiépítse innovatív, kiváló minőségű termékeivel. “

Ezt olvasta már?

Sokéves tapasztalat, valamint sazéles körű kutatások és tesztelések veztteek az ELIT technológia kifejlesztéséhez. E technológia hozta konstrukciós fejlesztések teszik lehetővé, hogy a 344 Forestar ELIT ugyanazt a rakományt szállítsa a névleges légnyomás felénél, mint a standard erdészeti gumiabroncsok és így nagyobb felfekvő felületet, jobb tapadást és üzemanyaghatékonyságot biztosít.

Bohnenkamp – Alliance ALACSONY NYOMÁSÚ ERDÉSZETI ABRONCS

Sokéves tapasztalat, valamint széles körű kutatások és tesztelések vezettek az ELIT technológia kifejlesztéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + 18 =