Legfrissebb hírek

A Vredestein traktorgumik az új John Deere traktorokon

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Az Apollo Vredestein bejelentette, hogy egy új partneri megállapodás értelmében Vredestein traktor-gumiabroncsokkal látja el a John Deere Németországban, Mannheimben található traktorgyárát.

Az Apollo Vredestein bejelentette, hogy egy új partneri megállapodás értelmében Vredestein traktor-gumiabroncsokkal látja el a John Deere Németországban, Mannheimben található traktorgyárát. 2019 márciusától a John Deere 6R és 6M sorozatú traktorok gyárilag felszerelt Vredestein Traxion gumiabroncsokkal is megvásárolhatók.

2019 márciusától a John Deere 6R és 6M sorozatú traktorok gyárilag felszerelt Vredestein Traxion gumiabroncsokkal is megvásárolhatók.

Összesen 24 különböző méretű gumiabroncs került bemutatásra. A közepes méretű, 85-ös és 70-es sorozatú abroncsoktól a prémium méretű 65-ös és XL sorozatig. Például a 650/65 R42, a 800/70 R 38 és a 710/70 R 42. Ez a mérettartomány számos különböző gumiabroncs-kombinációt tesz lehetővé a John Deere 6R és 6M traktormodelleken.

„A John Deere döntése – mely kereskedők és felhasználók véleménye alapján született – hatalmas elismerés a vállalat számára. Ez remekül alátámasztja a Vredestein Traxion gumiabroncsok által nyújtott minőséget és előnyöket” – mondta Ruud Nijland, az Apollo Vredestein mezőgazdasági és ipari felhasználású gumiabroncsokra szakosodott osztályának vezetője. „Az előnyök közé tartozik például a kivételesen hosszú élettartam. A gépkezelőnek nyújtott magas fokú kényelem, továbbá a kiemelkedő öntisztító képesség és a nagyszerű tapadás. A Vredestein gumiabroncsok használatával járó előnyöket számos, a közelmúltban a német DLG intézetnél végzett teszt, valamint az Egyesült Királyságban megrendezett 2019-es Lamma kiállításon elnyert aranyérem is megerősíti.”

A Vredestein már hosszú ideje együttműködésben áll a John Deere vállalattal. A John Deere Franciaországban, Arc-lès-Grayban található körbálázógyára évtizedek óta a Vredestein partnere. „Ez a kiterjesztett együttműködés még inkább megerősíti a Vredestein piaci helyzetét a traktor-gumiabroncsok területén. Segíti a piaci növekedési erőfeszítéseinket a mezőgazdasági és ipari alkalmazások ágazatában” – zárta nyilatkozatát Nijland.

Az Apollo Vredestein vállalatról

Az Apollo Vredestein BV Európában és az Egyesült Államokban csúcsminőségű gumiabroncsot gyárt és értékesít személygépkocsikhoz, kétkerekű járművekhez, teherautókhoz, valamint mezőgazdasági és ipari gépekhez. Az Apollo Vredestein az Apollo Tyres Ltd multinacionális abroncsgyártó nagyvállalat része, amely Indiában, Hollandiában és Magyarországon is rendelkezik gyártóegységekkel. Az Apollo Tyres Ltd két globális márkanéven – Apollo és Vredestein – forgalmazza termékeit. A vállalat gumiabroncsai a márkás, exkluzív és termékek sokaságát forgalmazó ellátóközpontok kiterjedt hálózatának köszönhetően több mint 100 országban érhetőek el.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + három =