Három újabb világmárkára kerülnek Vredestein abroncsok

Rate this post

A Magyarországon is gyártó Apollo Vredestein gyár termékeit választotta a Volkswagen, a SEAT és a Ford. A Gyöngyöshalászon áprilisban megnyílt gumiabroncs gyár is komoly szerepet kap abban a folyamatban, amellyel az Apollo Tyres megkezdi a beszállítást a csúcsminőségű autókhoz.

A legmodernebb technológiával felszerelt magyar Apollo Tyres gyár több száz embert foglalkoztat és zöldmezős beruházásként épült fel Gyöngyös mellett. A cégnek további csúcstechnológiájú gyárai vannak Indiában és Hollandiában. A mostani, három autómárkára koncentráló bejelentés mögött az a nagyobb volumenű elhatározás áll. Az, hogy az Apollo Tyres már nem csak az európai cseregumi piacra fókuszál, hanem közvetlenül a személygépkocsi gyártóknak szállított (OE) abroncsaival is megkezdi terjeszkedését. Ez a döntés pedig a magyar üzemre is hatással lesz, hiszen itt is gyártanak Vredestein abroncsokat az Apollo márka mellett.

“Szeretnék gratulálni a csapatomnak, amely fáradhatatlanul azon dolgozott, hogy megszerezzük az Európában szükséges OE engedélyeket” – kommentálta a hírt Neeraj Kanwar, az Apollo Tyres alelnöke és ügyvezető igazgatója. “Azzal, hogy a Vredestein bekapcsolódott a világ olyan vezető autógyárainak ellátási láncába, mint a Volkswagen, Ford vagy a SEAT, egy nagyon fontos úton indult el az európai gyártókkal. Ezek voltak az elsők, de még további OE minősítésekre számítunk a személygépkocsi abroncsainkra. Ezek a minősítések bizonyítékul szolgálnak termékeink magas színvonalára, az első osztályú dizájnra.”

A Volkswagen Polo tulajdonosok dinamikus és kényelmes vezetési élményt fognak megtapasztalni. A Vredestein Snowtrac 5 (téli gumi), vagy a Quatrac 5 (négy évszakos gumi) révén. A SEAT Ibiza tartozékainak része lesz a Vredestein Sportrac 5 és a Quatrac 5, míg a Ford Ecosport Vredestein Sportrac 5 abroncsokkal lesz felszerelve.

Az Apollo Tyres célul tűzte ki, hogy nem csupán a gyári szerelésű abroncsok piaca felé fordul, hanem ezt a folyamatot fel is gyorsítja.

 

Röviden az Apollo Vredestein B.V. vállalatról
Apollo Vredestein B.V. az Apollo Tyres Ltd. része: egy fiatal, ambiciózus és dinamikus vállalat, amely büszke egyediségére. Apollo Vredestein B.V. egy nemzetközi nagyvállalat, melynek portfóliójába olyan márkák tartoznak, mint például a Vredestein és az Apollo. A cég kiváló minőségű gumiabroncsokat tervez, gyárt és értékesít Wheeler-kerékpárokhoz, személyautókhoz, teherautókhoz, valamint különböző mezőgazdasági és ipari gépekhez.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük