Legfrissebb hírek

Bohnenkamp -Alliance Agri Star II.

Rate this post

Az Alliance méltán lehet büszke az újonnan kifejlesztett mintázatára az Agristar II-re. Az új fejlesztés a farmpro abroncsok következő generációja. A sportos és robosztus kialakítás minden helyzetben jól teljesít. Az elődjéhez képest 20%-kal nagyobb teljesítményre képes.

Az Alliance méltán lehet büszke az újonnan kifejlesztett mintázatára az Agristar II-re. Az új fejlesztés a farmpro abroncsok következő generációja. A sportos és robosztus kialakítás minden helyzetben jól teljesít. Az elődjéhez képest 20%-kal nagyobb teljesítményre képes. Az innovatív mintázat réteges technológiával készült, mely biztosítja az abroncs teljes életarttama alatt a kiváló tapadást. Az Agristar II nemcsak egy mezőgazdasági abroncs, hanem a tökéletes eszköz a maximális hozam elérése.

Az innovatív mintázat réteges technológiával készült, mely biztosítja az abroncs teljes élettartam alatt a kiváló tapadást. Az Agristar II nemcsak egy mezőgazdasági abroncs, hanem a tökéletes eszköz a maximális hozam
elérése.

Elérhető méretválaszték itt található >>>

DUPLA RÉTEG SZÁMOS ELŐNY

Az új Agristar II a legmodernebb technológiával készült abroncs.

  • MEGNÖVELT MÉLYSÉGŰ ÉS RÉTEGELT MINTAÁRKOK a több ponton hajlított mintázat 40%-os kopottságnál dőlésszöget vált, ami tovább biztosítja maximális tapadást és vonóerőt.
  • JOBB FÉKHATÁS a kétrétegű mintázat miatt
  • KITŰNŐ ÖNTISZTULÓ KÉPESSÉG az oldalfalon elhelyezett „buborékoknak“ köszönhetően
  • TÖKÉLETES ÚTTARTÁS ÉS ALACSONY ZAJSZINT a sűrűbb középvonali mintázat eredménye
  • HOSSZABB ÉLETTARTAM az új keverék hatására
  • STABIL FORMA a poliészter karkasz miatt

MINIMÁLIS TALAJNYOMÁS MAXIMÁLIS HOZAM

A tapadási felület 13%-kal nagyobb, mint elődjénél. Ezáltal csökken az egységnyi felületre jutó talajnyomás, ami a magas hozam elengedhetetlen feltétele.

Az új AGRI STAR II termék értékesítése 2020 Januártól,
a kerekedő hálózaton keresztül történik!!!

Bohnenkamp s.r.o., Értékesítési iroda:
2890 Tata, Magyarország Ady Endre u. 13.
Tel.: 06 22 372 261 | www.bohnennkamp.hu >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három − kettő =