Tarolnak a Goodyear gumik a téligumi teszteken!

Rate this post

4 tesztgyőzelem, 4 dobogós helyezés A legjobb téli gumiabroncs, a legjobb tapadással hóban, és biztonságos a nedves kanyarokban.

Kiemelkedően szerepel idén a Goodyear a meghatározó téligumi-teszteken. A Goodyear UltraGrip Performance+ abroncsa az Auto Bild sportscars magaziné mellett az Auto Express, valamint az AUTO MOTOR UND SPORT téli gumitesztjén is az élen végzett, az Auto Zeitung pedig az UltraGrip Performance Gen-1 abroncsot találta a legjobbnak a Goodyear kínálatából, míg a Dunlop Winter Response 2 abroncsa az ADAC tesztjén végzett a dobogó első helyén.

A Goodyear UltraGrip Performance+ abroncsa az AutoBildsportscars magaziné mellett az Auto Express, valamint az AUTO MOTOR UND SPORT téli gumitesztjén is az élen végzett, az Auto Zeitung pedig az UltraGrip Performance Gen-1 abroncsot találta a legjobbnak a Goodyear kínálatából, míg a Dunlop Winter Response 2 abroncsa az ADAC tesztjén végzett a dobogó első helyén.

Kiemelkedően szerepel idén a Goodyear a meghatározó téligumi-teszteken. A Goodyear UltraGrip Performance+ abroncsa az Auto Bild sportscars magaziné mellett az Auto Express, valamint az AUTO MOTOR UND SPORT téli gumitesztjén is az élen végzett, az Auto Zeitung pedig az UltraGrip Performance Gen-1 abroncsot találta a legjobbnak a Goodyear kínálatából, míg a Dunlop Winter Response 2 abroncsa az ADAC tesztjén végzett a dobogó első helyén.

• „Összegzés: A legjobb téli gumiabroncs a legjobb tapadással hóban, és biztonságos a nedves kanyarokban.” –(Auto Motor und Sport)
• „Tesztgyőztes a minden tesztfeltétel terén nyújtott rendkívül biztonságos vezetési teljesítményéért” – (Auto Zeitung)
• „Egy új viszonyítási alap, amelyet a rivális téli gumiabroncsoknak meg kell ütniük” – (Auto Express)

AutoBildsportcars

Az UltraGrip Performance+ az AutoBildsportcars tizenegy abroncsot[1], tizennégy különböző szempont szerint összehasonlító tesztjének összesített győztese lett, mivel számos területen érte el a legjobb eredményt. A magazin emellett külön kiemelte az abroncs havas utakon is tökéletes kormányozhatóságát.

[1]AutoBildSportscars (GER) – 11. kiadás, 2019. november – Abroncsméret: 255/35 R 19 – Goodyear UltraGrip Performance+, VredesteinWintrac Pro, Uniroyal MS plus 77, ContinentalWinterContact TS 860 S, Hankook Winter i*cept evo2, Michelin Pilot Alpin PA4, KumhoWinterCraft WP71, ToyoSnowprox S954, NexenWinguard Sport 2, Nokian WR A4, Nankang SV-2 Winter Activa NK Snow

Függetlenül az időjárási körülményektől,minden esetben a Goodyear abroncsánál mérték a legrövidebb fékutat: nedves felületen a tesztjárműnek csak 45,7 méterre volt szüksége ahhoz, hogy 100 km/h-ról megálljon. Ez 1,5 méterrel kevesebb, mint a második helyezett abroncsnál mért fékút. Havon az UltraGrip Performance+ >>> abroncsokon futó tesztautó 27,6 méter után állt meg, 0,4 méterrel jobb eredményt érve el, mint a következő legjobb márka. A Goodyear abroncsa a nedves felületen mutatott kormányozhatóság és aquaplaning terén szintén jobbnak bizonyult vetélytársainál.

Az AutoBildsportscars a vizsgált időjárási viszonyok teljes tartományában példaértékűnek írta le az UltraGrip Performance+ kezelhetőségét. A magazin dicsérte az abroncsok nedves útviszonyok esetén mutatott dinamikus kezelhetőségét és havas felületen tapasztalt kiváló fékezési tulajdonságait. Végül, de nem utolsósorban figyelemre méltónak értékelték az abroncs alacsony gördülési ellenállását is.

„Az AutoBildsportscars téliabroncs-tesztjén elért eredmények a nemrég bevezetett Goodyear UltraGrip Performance+ számára immár a többedik komoly elismerést jelentik, hiszen a márka szeptemberben megnyerte az AUTO MOTOR UND SPORT téliabroncs-tesztjét is. Ez is bizonyítja, hogy a Goodyear legújabb téli abroncsa az egyik legjobb termék a piacon!”- értékelte az újabb tesztgyőzelmet Mike Rytokoski, a Goodyear európai marketingvezetője.

AUTO MOTOR UND SPORT

A nagy múltú és elismert német autósmagazin, az AUTO MOTOR UND SPORT az Észak-Németországban és a finnországi Ivaloban végzett tesztek során 11 gumiabroncsot vizsgált egy Volkswagen T-Roc segítségével. A tesztek számos szempontot vizsgáltak, mint például a fékezést, az aquaplaninget, a kezelhetőséget, a sávváltást és a zajt. Öt tesztet havas és 12 másikat pedig száraz és nedves felületeken végeztek.

AUTO MOTOR UND SPORT értékelése szerint az UltraGrip Performance+ verhetetlen volt a havas teszteken, 10-ből 9,7-es pontszámot kapott. A Goodyear UltraGrip Performance+ a legjobb téligumiként kiváló tapadással rendelkezik, mind havas, mind nedves felületeken. Az abroncs dicséretet érdemel a terhelésváltozás esetén mutatott megbízhatóságáért és a könnyű irányíthatóságáért. Az UltraGrip Performance + jól kezeli a havas és nedves útfelületeket. Kiváló a száraz felületeken történő fékezés esetén, és kiegyensúlyozottan működik együtt az elektronikus jármű dinamikai rendszerrel (VDC). Mindez 10-ből 8.9-es összpontszámot eredményezett, amivel a Goodyear UltraGrip Performance + lett a tesz győztese.

Auto Zeitung

A Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 >>> lett a német ‘Auto Zeitung’ autómagazin idei első téligumiabroncs-tesztjének győztese. Az abroncs külön elismerést is kapott a teszt során nyújtott kiemelkedő teljesítményéért. Az Auto Zeitung az Arctic Center nevű finnországi tesztpályán, egy BMW 520D-vel tesztelte a tizenhárom gumiabroncsot. A teszt során vizsgált kritériumok voltak többek között: a tapadás, a kormányzási pontosság, a vezetési stabilitás és a kényelem.

A Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 dicséretben részesült a biztonságos teljesítményért, amit a teszt során tanúsított. A gumiabroncs havas útfelületen, téli körülmények között kiemelkedő tapadást és kiszámíthatóságot, míg nedves felületen nagyszerű tapadást produkált.Száraz útviszonyok között pedig nagyon kiegyensúlyozott teljesítményével győzte meg az Auto Zeitung szerkesztőit.

Legyen az Ön szervize is Csapatunk tagja!

További információért keressen minket:

Sipőcz Győző
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Pál Miklós 
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Abroncs és Autószerviz Hálózat 1996-ban jelent meg az európai piacon. Olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik és autószerviz szolgáltatások tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Abroncs és Autószerviz mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel. Munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

Premio Abroncs és Autószerviz csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Abroncsdiszkont márkanéven, a GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját, mint a legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként több mint 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon. A Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik. 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban. Fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette, amikor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − 6 =