Legfrissebb hírek

A Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1 téligumi teszt

4/5 - (3 votes)

A német AutoBildallrad magazin „kitűnő” minősítést adott a Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1 abroncsnak.

A teszten a Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 nagyon jó és sokoldalú téli gumiabroncsnak bizonyult. A hideg évszakban bármilyen útviszony mellett jól használható. A gumiabroncs maximális pontszámot kapott a nedves útfelületen elért tapadásra és a száraz útfelületen való kezelhetőségre, valamint havas úton történő fékezésnél is kiemelkedően teljesített.

Mike Rytokoski, a Goodyear alelnöke és európai marketingvezetője elmondta: „Nagyon örülünk annak, hogy a Goodyear ismét az élen végzett. Ez az elismerés jól mutatja, hogy a Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1 a piacon kapható legjobb gumiabroncsok közé tartozik.”

Több érv is szól a téli gumiabroncsok megvásárlása mellett:

  • Törvényi előírás: egyes hidegebb éghajlatú európai országokban a téli gumiabroncsok használata kötelező.
  • Minél hidegebb az idő, annál jobb a teljesítmény. A speciális összetételű gumikeverékből készült futófelülettel rendelkező téli gumiabroncsok megkönnyítik az autó irányítását a jeges és havas utakon.
  • Jó kapaszkodóképesség: a téli gumiabroncsok futófelületén széles blokkok és extra lamellák találhatók, melyek biztosítják a téli utakon, lejtőkön és éles kanyarokban szükséges plusz tapadást, valamint megakadályozzák a hó feltapadását.
  • Magabiztosság és irányítás: a vezetők többsége szerint a téli gumiabroncs extra biztonságérzetet ad a nehéz téli útviszonyok között.
  • Tartósság: A nyári gumiabroncsok alacsony hőmérsékleten gyorsabban kopnak, mint a téli gumiabroncsok.

Ezt olvasta már?

Continental ContiAttack SM 2Continental

Az új ContiAttack SM 2: Erős futásteljesítmény és teljesítmény közúti és versenypályán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − hat =