GitiVanHD1 abroncsok a VW Crafteren

Rate this post

A GitiVanHD1 gumiabroncsait választották alapfelszereltségként az Európában gyártott VW Crafter-re. Ez a Giti első ilyen együttműködése a kisteherautó szegmensben.

GitiVanHD1 abroncsok a VW Crafteren A Polo, a T-Roc és a T-Cross után a kisteher szegmensben is a Giti-t választott a VW konszern

A Polo, a T-Roc és a T-Cross után a kisteherautó szegmensben is a Giti-t választott a VW konszern

A közkedvelt kishaszonjárműre a gumiabroncsot 205/70R17 C115/113R méretben szerelik. Az első és a hátsó tengelyen egyaránt, a hátsó tengelyen ikerszerelésben osztja meg a terhet a négy gumiabroncs között.

A GitiVanHD1 gumiabroncs tulajdonságai: legújabb generációs futófelület-keverék a jó nedves tapadáshoz és a hosszú futásteljesítményhez. Megerősített oldalfal-felépítés és robusztus vállblokk-kialakítás a stabil kezelhetőséghez nagy terhelések esetén.

Martin Wells, a Giti Tire OEM-igazgatója, elmondta

Gumiabroncsaink használata a VW haszongépjárművek első szereléseként tovább erősíti a Volkswagen-csoporttal fennálló kiváló kapcsolatunkat, amire a jövőben is építünk a személy- és kisteherautók tekintetében.

A felszerelés kétségkívül extra keresletet fog generálni Európában. Nemcsak az új gépjármű vásárlók esetében, hanem a második és harmadik generációs kisteherautó-tulajdonosoknál is. Akik olyan gumiabroncsot szeretnének, amelyben megbízhatnak, amelyek tartósak és amelyek napról-napra kiváló teljesítményt nyújtanak.

Bővebb info: https://giti-tire.eu/hu

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

Kedveld Facebook oldalunkat és azonnal értesülhetsz az új gumiabroncsos hírekről

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.
File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + 8 =