Giti Tire gumiabrocsok elsőszerelésben a Volkswagen T-Cross modelleken

Rate this post

A Giti Tire legújabb OE alkatrészként a Volkswagen Csoportnak szállít be gumiabroncsokat. A T-Crosshoz optimalizált GitiSynergy E1, 205 / 60R16 92H méretben kerül a járművekre.

A Giti Tire legújabb OE alkatrészként a Volkswagen Csoportnak szállít be gumiabroncsokat. A T-Crosshoz optimalizált GitiSynergy E1, 205 / 60R16 92H méretben kerül a járművekre.
A Giti Tire az európai piacra szánt T-Cross mellett a Seat Arona és a VW Polo modellekre is ugyanezen mintázattal szállítja az OE gumiabroncsokat!

A GitiSynergyE1 kulcsfontosságú tulajdonságai közé tartozik a nagy teljesítményű ECO futófelület-keverék és az alacsony gördülési ellenálláshoz fejlesztett speciális kontúr kialakítás, valamint – ahogyan azt az EU gumiabroncs-címke B-minősítése is megerősíti – kiemelkedő vezetési és fékezési jellemzőkkel bír nedves és száraz úton egyaránt.

A gumiabroncsot a Giti Tire Hannoverben működő Európai Kutatási és Fejlesztési Központja tervezte, tesztelésére pedig a cég MIRA létesítményében került sor az Egyesült Királyságban, valamint Németországban és Spanyolországban.

Stefan Fischer, a Giti Tire Europe terméktechnológiai ügyvezető igazgatója elmondta: „A gumiabroncs fejlesztésének fókuszában elsősorban a vásárlói igények álltak, melyek a kiváló futásteljesítmény és az alacsony gördülési ellenállás mellett a sportos és élvezetes vezetési jellemzőket is megkövetelik.

„Amint azt az Eredeti Alkatrész-minősítés is megerősíti, minden területen helytálltunk. Örülünk, hogy a Volkswagen Csoporttal fennálló kapcsolatunk – a már most gyártott sokféle mintázat és méret mellett – még tovább növekszik. Folytatjuk a kemény munkát annak biztosítása érdekében, hogy továbbra is teljesítsük az Eredeti Alkatrészekre vonatkozó összes követelményt.” 

A Giti Tire legújabb OE alkatrészként a Volkswagen Csoportnak szállít be gumiabroncsokat. A T-Crosshoz optimalizált GitiSynergy E1, 205 / 60R16 92H méretben kerül a járművekre.

Giti Tire a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártója

A Giti Tire a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártója mennyiségi és bevételi szempontokból egyaránt. A Giti, a GT Radial és a Runway márkákkal komplett termékpalettát kínál Európában, beleértve a személygépkocsik, az SUV-k, a furgonok, kisteherautók (PCR), teherautók és buszok (TBR) piacát.

A Giti Tire fenntartható partnerség kiépítésére koncentrál forgalmazóival, kiskereskedőivel, teherautó- és buszflottáival, a járműgyártókkal és más vezető ipari vállalatokkal és szervezetekkel, hogy minőségi produktumokat szállíthasson, kiváló kiszolgálással.

Az 1993-ban alapított, szingapúri székhellyel rendelkező vállalat több mint 35.000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, termékei pedig több mint 130 országban elérhetők.

A Giti Tire korszerű európai K + F létesítményei a németországi Hannoverben és a neves MIRA létesítményben találhatóak az Egyesült Királyságban, emellett Kínában, Indonéziában és az Egyesült Államokban található globális kutatási és fejlesztési központokkal működnek együtt.

A Giti Tire elkötelezett a legmagasabb színvonalú minőség-ellenőrzési eljárások fenntartása mellett, mindennek fényében az összes gyártóüzeme IATF 16949:2016 akkreditációt kapott. Minden Európát ellátó üzeme rendelkezik továbbá az ISO14001 környezetvédelmi vezetési rendszer akkreditációjával is.

Bővebben a Giti gumiabroncsokról: https://giti-tire.eu/hu

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Délnyugat-Magyarország: Kovácsné Jenei Gabriella,
+36 30 685 9227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Észak-Kelet Magyarország: Rendes Imre,
+36 30 200 8120, rendes.imre@alcar.hu
• Dél-Budapest és Délkelet-Magyarország: Gulyás Zoltán,
+36 30 640 5761, gulyas.zoltan@alcar.hu
• Észak-Budapest és Északnyugat-Magyarország: Csereklye Ágnes
+36 30 538 7191, csereklye.agnes@alcar.hu

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük