Giti Tire gumiabrocsok elsőszerelésben a Volkswagen T-Cross modelleken

Rate this post

A Giti Tire legújabb OE alkatrészként a Volkswagen Csoportnak szállít be gumiabroncsokat. A T-Crosshoz optimalizált GitiSynergy E1, 205 / 60R16 92H méretben kerül a járművekre.

A Giti Tire legújabb OE alkatrészként a Volkswagen Csoportnak szállít be gumiabroncsokat. A T-Crosshoz optimalizált GitiSynergy E1, 205 / 60R16 92H méretben kerül a járművekre.
A Giti Tire az európai piacra szánt T-Cross mellett a Seat Arona és a VW Polo modellekre is ugyanezen mintázattal szállítja az OE gumiabroncsokat!

A GitiSynergyE1 kulcsfontosságú tulajdonságai közé tartozik a nagy teljesítményű ECO futófelület-keverék és az alacsony gördülési ellenálláshoz fejlesztett speciális kontúr kialakítás, valamint – ahogyan azt az EU gumiabroncs-címke B-minősítése is megerősíti – kiemelkedő vezetési és fékezési jellemzőkkel bír nedves és száraz úton egyaránt.

A gumiabroncsot a Giti Tire Hannoverben működő Európai Kutatási és Fejlesztési Központja tervezte, tesztelésére pedig a cég MIRA létesítményében került sor az Egyesült Királyságban, valamint Németországban és Spanyolországban.

Stefan Fischer, a Giti Tire Europe terméktechnológiai ügyvezető igazgatója elmondta: „A gumiabroncs fejlesztésének fókuszában elsősorban a vásárlói igények álltak, melyek a kiváló futásteljesítmény és az alacsony gördülési ellenállás mellett a sportos és élvezetes vezetési jellemzőket is megkövetelik.

„Amint azt az Eredeti Alkatrész-minősítés is megerősíti, minden területen helytálltunk. Örülünk, hogy a Volkswagen Csoporttal fennálló kapcsolatunk – a már most gyártott sokféle mintázat és méret mellett – még tovább növekszik. Folytatjuk a kemény munkát annak biztosítása érdekében, hogy továbbra is teljesítsük az Eredeti Alkatrészekre vonatkozó összes követelményt.” 

A Giti Tire legújabb OE alkatrészként a Volkswagen Csoportnak szállít be gumiabroncsokat. A T-Crosshoz optimalizált GitiSynergy E1, 205 / 60R16 92H méretben kerül a járművekre.

Giti Tire a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártója

A Giti Tire a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártója mennyiségi és bevételi szempontokból egyaránt. A Giti, a GT Radial és a Runway márkákkal komplett termékpalettát kínál Európában, beleértve a személygépkocsik, az SUV-k, a furgonok, kisteherautók (PCR), teherautók és buszok (TBR) piacát.

A Giti Tire fenntartható partnerség kiépítésére koncentrál forgalmazóival, kiskereskedőivel, teherautó- és buszflottáival, a járműgyártókkal és más vezető ipari vállalatokkal és szervezetekkel, hogy minőségi produktumokat szállíthasson, kiváló kiszolgálással.

Az 1993-ban alapított, szingapúri székhellyel rendelkező vállalat több mint 35.000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, termékei pedig több mint 130 országban elérhetők.

A Giti Tire korszerű európai K + F létesítményei a németországi Hannoverben és a neves MIRA létesítményben találhatóak az Egyesült Királyságban, emellett Kínában, Indonéziában és az Egyesült Államokban található globális kutatási és fejlesztési központokkal működnek együtt.

A Giti Tire elkötelezett a legmagasabb színvonalú minőség-ellenőrzési eljárások fenntartása mellett, mindennek fényében az összes gyártóüzeme IATF 16949:2016 akkreditációt kapott. Minden Európát ellátó üzeme rendelkezik továbbá az ISO14001 környezetvédelmi vezetési rendszer akkreditációjával is.

Bővebben a Giti gumiabroncsokról: https://giti-tire.eu/hu

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Délnyugat-Magyarország: Kovácsné Jenei Gabriella,
+36 30 685 9227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Észak-Kelet Magyarország: Rendes Imre,
+36 30 200 8120, rendes.imre@alcar.hu
• Dél-Budapest és Délkelet-Magyarország: Gulyás Zoltán,
+36 30 640 5761, gulyas.zoltan@alcar.hu
• Észak-Budapest és Északnyugat-Magyarország: Csereklye Ágnes
+36 30 538 7191, csereklye.agnes@alcar.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 3 =