Giti sikerek a Nürburgringen

Rate this post

A Giti Tire harmadik szereplésével hatalmas sikert aratott az ADAC Total 24 órás versenyen a Nürburgringen.

Az Audi R8 duó szerezte meg az 1. és a 2. helyet is! A Giti mindkét AUDI R8-asa lenyűgözően szerepelt az SP8 osztályban a megpróbáltatásokkal teli futamon. A Giti Audi R8 LMS pilótái: Rahel Frey, Bernhard Henzel, Pavel Lefterov és Frank Schmickler szerezték meg az 1. helyet. A csapat így a 20. helyen végzett az összesített mezőnyben. Az 570 lőerős Audijuk V10 5.2L DOHC motorral remekül alkalmazkodott a pálya kihívásaihoz. A második helyen szintén a Giti pilótái értek célba. A Rainey He, Sunny Wong, Andy Yan, and Li Fei által vezetett 495 lóerős Audi R8 GT4 szintén nagyszerűen teljesített, így a Giti megszerezhette az első két helyet.

Az Audi R8 duó szerezte meg az 1. és a 2. helyet is!

A Giti mindkét AUDI R8-asa lenyűgözően szerepelt az SP8 osztályban a megpróbáltatásokkal teli futamon. A Giti Audi R8 LMS pilótái: Rahel Frey, Bernhard Henzel, Pavel Lefterov és Frank Schmickler szerezték meg az 1. helyet. A csapat így a 20. helyen végzett az összesített mezőnyben. Az 570 lőerős Audijuk V10 5.2L DOHC motorral remekül alkalmazkodott a pálya kihívásaihoz. A második helyen szintén a Giti pilótái értek célba. A Rainey He, Sunny Wong, Andy Yan, and Li Fei által vezetett 495 lóerős Audi R8 GT4 szintén nagyszerűen teljesített, így a Giti megszerezhette az első két helyet.

Debütált a Giti női csapata, a „GIRLS ONLY” Team

Debütált a Giti női csapata, a „GIRLS ONLY” Team A Giti Tire idén történelmet írt: csak nőkből csapatot indított a 24 órás versenyen. A csapatban mind a pilóták, mind a szerelők egytől egyig hölgyek voltak, ami az első ilyen csapat Nürburgring 90 éves történelmében. A „Giti Angyalai”, a csapatkapitány, Ellen Lehmann vezetésével, nagy figyelmet kaptak már a verseny előtt is. Népszerűek voltak az autogramok és a vendégekkel készített szelfik is. A debütálás azonban nem volt felhőtlen. Néhány kör után ugyanis meghibásodott a motor. Az egész estén át zajló motorcsere után viszont a csajok folytatták a versenyt, így célba érhetett az leső "Girls only Team"!!

A Giti Tire idén történelmet írt: csak nőkből csapatot indított a 24 órás versenyen. A csapatban mind a pilóták, mind a szerelők egytől egyig hölgyek voltak, ami az első ilyen csapat Nürburgring 90 éves történelmében. A „Giti Angyalai”, a csapatkapitány, Ellen Lehmann vezetésével, nagy figyelmet kaptak már a verseny előtt is. Népszerűek voltak az autogramok és a vendégekkel készített szelfik is. A debütálás azonban nem volt felhőtlen. Néhány kör után ugyanis meghibásodott a motor. Az egész estén át zajló motorcsere után viszont a csajok folytatták a versenyt, így célba érhetett az leső „Girls only Team”!!

Bővebben a Giti gumiabroncsokról >>>

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Délnyugat-Magyarország: Kovácsné Jenei Gabriella,
+36 30 685 9227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Észak-Kelet Magyarország: Rendes Imre,
+36 30 200 8120, rendes.imre@alcar.hu
• Dél-Budapest és Délkelet-Magyarország: Gulyás Zoltán,
+36 30 640 5761, gulyas.zoltan@alcar.hu
• Észak-Budapest és Északnyugat-Magyarország: Csereklye Ágnes
+36 30 538 7191, csereklye.agnes@alcar.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 10 =