Giti – powered by Sparco®

Rate this post

A Giti Tire aláírt egy márkatársulási szerződést, amelynek értelmében a Sparco®, a GITI gumiabroncs-partnere lesz.

A Giti Tire aláírt egy márkatársulási szerződést, amelynek értelmében a Sparco®, az autóversenyekhez való biztonsági rendszerek és versenyfelszerelések terén a világ vezetői közé tartozó gyártó gumiabroncs-partnere lesz.

A megállapodás, amely kizárólag a Giti márkára koncentrál, számos területet lefed, különös tekintettel a magas kategóriájú sportkocsik és SUV-k tulajdonosaira. A Giti – Powered by Sparco® jelmondat 2024-től megjelenik a legfontosabb UHP-méretek oldalfalán.

A Giti – Powered by Sparco® jelmondat fémjelez majd minden közös tevékenységet, a fejlesztési programot pedig a két vállalat közös filozófiája és értékrendje fogja alátámasztani: versenyzés, teljesítmény, folyamatos biztonság és fenntarthatóság.

A Sparco szabadidőruhái szintén elérhetőek lesznek a Giti viszonteladói és a kereskedőktől vásárló ügyfelek számára, akiknek lehetőségük lesz testreszabott ruhadarabokat vásárolni különböző méretekben.

Az 1977-ben, az olaszországi Torinóban alapult Sparco® nagy múlttal rendelkezik a motorsportok terén. Megalakulásuk évében kifejlesztettek egy olyan tűzálló versenyoverallt, amely 11 másodpercig képes volt ellenállni a tűznek. Ez abban az időben rekord volt. Folyamatos K+F tevékenységük pedig azóta is lehetővé tette az ipari szegmensen belül a legjobb teljesítmény nyújtását.

Ennek hála a legjobb csapatok és versenyzők a Sparco®-t választják. Több, mint 300 globális partnerkapcsolattal rendelkeznek a világ vezető motorsport-résztvevőinek körében világszerte. Beleértve többek között a Red Bull Racing és a McLaren Forma 1-es csapatait. Az eredeti alkatrész-gyártó szegmensben a Sparco® számos neves gyártó beszállítója, beleértve többek között a következőket: Lamborghini, Ferrari, Bugatti, Ford, Stellantis, Dallara.

Stefan Brohs, a Giti Tire európai marketingigazgatója a következőt mondta

A két vállalkozás filozófiája nem is lehetne jobban összehangolva, mivel mindkettőnek a biztonság, teljesítmény, kutatás és fejlesztés és fenntarthatóság áll a középpontjában. Ez teszi őket különlegessé és sikeressé. Ezeket a kulcsértékeket fogjuk felhasználni arra, hogy a még nagyobb tökéletesség irányába sarkalljuk egymást. Teljes összhangban vagyunk a Sparco erkölcsi szabályzatával és környezetvédelmi vállalásaival. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy együtt dolgozzunk az emberek életének javítása és a bolygó biztonságának megőrzése érdekében. Ennek érdekében létre fogunk hozni egy programot. Ez az exkluzív partnerkapcsolat számtalan lehetőséget jelent mindkét vállalkozás számára, ami nagy örömünkre szolgál. Nem tudjuk eléggé megköszönni a Sparcónak, hogy felvették velünk a kapcsolatot, és baráti jobbot nyújtottak.

Niccolò Bellazzini, a Sparco® márkaigazgatója

A Sparco hosszútávú és értékes tapasztalatokkal rendelkezik az autóiparban. Az ötlet, hogy a Gitivel kötött partnerkapcsolat keretein belül kifejlesszünk egy hihetetlenül nagy teljesítményű verseny-gumiabroncsot – a Giti – Powered by Sparco® név alatt. Ez lehetővé teszi, hogy összekapcsoljuk vállalkozásaink magját. A megbeszélések kezdete óta számos kapcsolódási pontot találtunk a Giti vezetőségével. Nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy egy ilyen fontos megállapodást tudtunk kötni, ami kiteljesíti az autóiparban való jelenlétünket.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + négy =