Morenth Péter A MAGYAR GUMIABRONCS SZÖVETSÉG (HTA) ÉLÉN

Rate this post

A gumiabroncs szakmai szövetség elnöksége legutóbbi közgyűlésén Morenth Pétert, a Szövetség korábbi ügyvezető elnökét választotta meg elnökének a következő 5 évre.

A szakmai szövetség elnöksége legutóbbi közgyűlésén Morenth Pétert, a Szövetség korábbi ügyvezető elnökét választotta meg elnökének a következő 5 évre.

Sipőcz Győző, a korábbi elnök, továbbra is az elnökség tagja maradt

Az új elnök, elődeihez hasonlóan a jövőben is kiemelt feladatként kezeli a hét hazai gumiabroncs-gyártó céget tömörítő szakmai érdekvédelmi szövetség tudásmegosztó szerepét a gumiabronccsal és a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban. Célkitűzései között szerepel az elődei által elindított társadalmi felelősségvállalást hangsúlyozó program folytatása a közlekedésbiztonság terén, melynek részeként a felhasználókat és a szakma képviselőit kívánja közelebb hozni a Szövetséghez, így növelve annak ismertségét, csökkentve a balesetek számát.

Morenth Péter az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett bölcsészdiplomát

Az egyetemi éveket követően vezető marketing-kommunikációs és kormányzati kapcsolatok igazgatói tisztségeket töltött be kormányzati intézményeknél, nemzetközi vállalatoknál és szakmai szervezeteknél. Alapítója volt több PR és lobbi kommunikációs ügynökségnek, és ezzel egyidőben, három éven át a Magyar Public Relations Szövetség elnökségének tagja volt, illetve a szervezet alelnöki tisztségét is betöltötte. Emellett a Nemzetközi Lobbisták Egyesületének és a PATSZ (Public Affairs Tanácsadók Szövetsége) alapító tagja, előbbinek elnöke. Tíz éve a Magyar Gumiabroncs Szövetség ügyvezető elnöke. Munkája mellett lassan 20 éve a Lesothoi Királyság budapesti konzuli képviseletének vezetője, tiszteletbeli konzul, és éveken át a Magyarországon Akkreditált Tiszteletbeli Konzuli Testület alelnöke volt.

Morenth Péter folytatni kívánja a Sipőcz Győző által megkezdett munkát

A Magyar Gumiabroncs Szövetség újonnan megválasztott elnöke legfőbb feladatának a végfelhasználói tudatosság fejlesztését tekinti, előtérbe helyezve a biztonságos közlekedést, a szezonnak és a felhasználási feltételeknek megfelelő abroncsválasztást. Emellett a korábbi elnökségek tevékenységét folytatva, meg kívánja tartani a szervezet szakmai háttértevékenységet biztosító szerepét. Morenth Péter megválasztásakor megköszönte elődje elkötelezett tevékenységét, és hangsúlyozta, hogy folytatni kívánja a Sipőcz Győző által megkezdett munkát.

Gondolt már gumiszervizének kellékeinek beszerzésére? - Gumiabroncs javító anyagok, szerszámok, berendezések. Szerszám Generál Kft. +36 70 381 6087. 2112 Veresegyház, Szadai út 19/a.
Gondolt már gumiszervizének kellékeinek beszerzésére? – Gumiabroncs javító anyagok, szerszámok, berendezések. Szerszám Generál Kft. +36 70 381 6087. 2112 Veresegyház, Szadai út 19/a.

„Minden, a gépjárműves közlekedésben résztvevő szereplő közös társadalmi felelőssége a kielégítő állapotú, aktuális szezonnak megfelelő gumiabroncsok használata, ezzel is elősegítve a biztonságos közlekedést saját és a közlekedés többi szereplője számára.”

A szövetség 2021-ben is nagy hangsúlyt fektet a Magyarország Kormányával való együttműködésre. Az elnök szándékai szerint a biztonságos közlekedés fejlesztésén túl továbbra is előtérben lesz a hulladékabroncsok szakszerű kezelése, a fenntartható fejlődés és a hazai abroncsipar munkahely megtartó és teremtő képessége.

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük