Morenth Péter A MAGYAR GUMIABRONCS SZÖVETSÉG (HTA) ÉLÉN

Rate this post

A gumiabroncs szakmai szövetség elnöksége legutóbbi közgyűlésén Morenth Pétert, a Szövetség korábbi ügyvezető elnökét választotta meg elnökének a következő 5 évre.

A szakmai szövetség elnöksége legutóbbi közgyűlésén Morenth Pétert, a Szövetség korábbi ügyvezető elnökét választotta meg elnökének a következő 5 évre.

Sipőcz Győző, a korábbi elnök, továbbra is az elnökség tagja maradt

Az új elnök, elődeihez hasonlóan a jövőben is kiemelt feladatként kezeli a hét hazai gumiabroncs-gyártó céget tömörítő szakmai érdekvédelmi szövetség tudásmegosztó szerepét a gumiabronccsal és a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban. Célkitűzései között szerepel az elődei által elindított társadalmi felelősségvállalást hangsúlyozó program folytatása a közlekedésbiztonság terén, melynek részeként a felhasználókat és a szakma képviselőit kívánja közelebb hozni a Szövetséghez, így növelve annak ismertségét, csökkentve a balesetek számát.

Morenth Péter az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett bölcsészdiplomát

Az egyetemi éveket követően vezető marketing-kommunikációs és kormányzati kapcsolatok igazgatói tisztségeket töltött be kormányzati intézményeknél, nemzetközi vállalatoknál és szakmai szervezeteknél. Alapítója volt több PR és lobbi kommunikációs ügynökségnek, és ezzel egyidőben, három éven át a Magyar Public Relations Szövetség elnökségének tagja volt, illetve a szervezet alelnöki tisztségét is betöltötte. Emellett a Nemzetközi Lobbisták Egyesületének és a PATSZ (Public Affairs Tanácsadók Szövetsége) alapító tagja, előbbinek elnöke. Tíz éve a Magyar Gumiabroncs Szövetség ügyvezető elnöke. Munkája mellett lassan 20 éve a Lesothoi Királyság budapesti konzuli képviseletének vezetője, tiszteletbeli konzul, és éveken át a Magyarországon Akkreditált Tiszteletbeli Konzuli Testület alelnöke volt.

Morenth Péter folytatni kívánja a Sipőcz Győző által megkezdett munkát

A Magyar Gumiabroncs Szövetség újonnan megválasztott elnöke legfőbb feladatának a végfelhasználói tudatosság fejlesztését tekinti, előtérbe helyezve a biztonságos közlekedést, a szezonnak és a felhasználási feltételeknek megfelelő abroncsválasztást. Emellett a korábbi elnökségek tevékenységét folytatva, meg kívánja tartani a szervezet szakmai háttértevékenységet biztosító szerepét. Morenth Péter megválasztásakor megköszönte elődje elkötelezett tevékenységét, és hangsúlyozta, hogy folytatni kívánja a Sipőcz Győző által megkezdett munkát.

Gondolt már gumiszervizének kellékeinek beszerzésére? - Gumiabroncs javító anyagok, szerszámok, berendezések. Szerszám Generál Kft. +36 70 381 6087. 2112 Veresegyház, Szadai út 19/a.
Gondolt már gumiszervizének kellékeinek beszerzésére? – Gumiabroncs javító anyagok, szerszámok, berendezések. Szerszám Generál Kft. +36 70 381 6087. 2112 Veresegyház, Szadai út 19/a.

„Minden, a gépjárműves közlekedésben résztvevő szereplő közös társadalmi felelőssége a kielégítő állapotú, aktuális szezonnak megfelelő gumiabroncsok használata, ezzel is elősegítve a biztonságos közlekedést saját és a közlekedés többi szereplője számára.”

A szövetség 2021-ben is nagy hangsúlyt fektet a Magyarország Kormányával való együttműködésre. Az elnök szándékai szerint a biztonságos közlekedés fejlesztésén túl továbbra is előtérben lesz a hulladékabroncsok szakszerű kezelése, a fenntartható fejlődés és a hazai abroncsipar munkahely megtartó és teremtő képessége.

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 19 =