Sipőcz Győző a Magyar Gumiabroncs Szövetség élén

Rate this post

Sipőcz Győző váltotta a hazai gumiabroncs-gyártók szakmai szövetségének (HTA) elnöki székében Tokaji Vilmos-t, aki továbbra is az elnökség tagja maradt.

Sipőcz Győző váltotta a hazai gumiabroncs-gyártók szakmai szövetségének (HTA) elnöki székében Tokaji Vilmost, aki továbbra is az elnökség tagja maradt.
Sipőcz Győző

Az új elnök, elődeihez hasonlóan a jövőben is kiemelt feladatként kezeli a hét hazai gumiabroncs-gyártó céget tömörítő szakmai érdekvédelmi szövetség tudásmegosztó szerepét a gumiabronccsal és a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban. Célkitűzései között szerepel az elődei által elindított társadalmi felelősségvállalást hangsúlyozó program folytatása a közlekedésbiztonság terén, melynek részeként a felhasználókat és a szakma képviselőit kívánja közelebb hozni a Szövetséghez, így növelve annak ismertségét, csökkentve a balesetek számát.

A szakmai szövetség elnöksége legutóbbi közgyűlésén Sipőcz Győzőt, a Goodyear Hungary Kft. Kelet-Európai kiskereskedelmi operatív vezetőjét választotta meg elnökének.

Sipőcz Győző 34 éves, nős. Alap és mesterdiplomáját a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának angol nyelvű programján szerezte 2009-ben. Az élethosszig tartó tanulás híve, rendszeresen képzi magát szakmai, vezetői és nyelvi kurzusokkal. Több mint 10 éve kiskereskedelmi területen dolgozik, ahol számos hazai és nemzetközi vezetői pozícióban szerzett tapasztalatot. 2018 januárjától erősíti a Goodyear csapatát, először a magyarországi kiskereskedelmi szervizkoncepció felépítéséért és vezetéséért vállalt felelősséget. 2019 eleje óta a vállalat Kelet-Európai kiskereskedelmi operatív vezetője, ahol a régió 12 országa tartozik hozzá. Anyanyelve mellett angolul felsőfokon, németül középfokon beszél. A Szövetség újonnan megválasztott elnöke legfőbb feladatának a végfelhasználói tudatosság fejlesztését tekinti, előtérbe helyezve a biztonságos közlekedést, a szezonnak és a felhasználási feltételeknek megfelelő abroncsválasztást. Emellett a korábbi elnökségek tevékenységét folytatva, meg kívánja tartani a szervezet szakmai háttér tevékenységet biztosító szerepét. Sipőcz Győző megválasztásakor hangsúlyozta:

„Minden, a gépjárműves közlekedésben résztvevő szereplő közös társadalmi felelőssége a kielégítő állapotú, aktuális szezonnak megfelelő gumiabroncsok használata, ezzel is elősegítve a biztonságos közlekedést saját és a közlekedés többi szereplője számára.”

Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. generalgumi@generalgumi.hu
Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. generalgumi@generalgumi.hu

A szövetség 2021-ben is nagy hangsúlyt fektet a Magyarország Kormányával való együttműködésre. A biztonságos közlekedés fejlesztésén túl továbbra is előtérben lesz a hulladékabroncsok szakszerű kezelése, a fenntartható fejlődés és az hazai abroncsipar munkahely megtartó és teremtő képessége.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + tizenhárom =