KUMHO A LEGÚJABB EURÓPAI NYÁRI GUMI TESZTEKEN

Rate this post

A Kumho Tire egyik legújabb nagy teljesítményű mintája, az ECSTA HS52 „JÓ” minősítést kapott a nyári gumik legutóbbi tesztjén

A Kumho Tire egyik legújabb nagy teljesítményű mintája, az ECSTA HS52 „JÓ” minősítést kapott a nyári gumik legutóbbi tesztjén

A Kumho HS52, 42 riválist előzött meg a 205/55R16 V méretű termékek között, így összesítésben a nyolcadik helyen végzett az 50-ből.

A gumiabroncsok tesztelésének 50. évfordulójára emlékezve, valamint felismerve a környezeti és fenntarthatósági kérdések növekvő jelentőségét, az ADAC az idei évre új pontozási struktúrát hozott létre. A pontszámok 30 százalékát a „környezeti egyensúly” (gumikopás, hatékonyság, zaj és fenntarthatóság), 70 százalékot a „vezetésbiztonsággal” (száraz úton, nedves úton) kapcsolatos teszteredmények mutatták.

Az innovatív, nagy tapadású futófelület-keverékkel, aszimmetrikus futófelület-kialakítással és 3D-s, egymásba illeszkedő lamellákkal a HS52 kiváló fékezést biztosít nedves és száraz felületen. Jobb nedves tapadást és megnövelt futásteljesítményt mutat a díjnyertes elődjéhez, a HS51-hez képest.

Az ECSTA PS71 szintén „JÓ” minősítést kapott

A nemzetközileg elismert Auto Bild magazin által végzett ugyanilyen fontos tesztben a Kumho ECSTA PS71 a 20 döntős közül a hatodik helyezést érte el a 225/45R18 nyári gumiabroncs méretben. A „JÓ díjat” elnyerte el az értékelés alapján. A tesztelők kiegyensúlyozott, nagy teljesítményű potenciálja, jó kezelhetősége és rövid fékútja miatt dicsérték nedves és száraz körülmények között egyaránt.

Mansik Cho, a Kumho Tire kutatás-fejlesztési részlegének vezetője a teszteredményeket kommentálva a következőket mondta:

„Büszkék vagyunk arra, hogy mindkét teszten jobban teljesítettünk, mint koreai versenytársaink. A két tesztben a legjobb tíz helyezés elérése két ilyen nagy kaliberű teszten, termékeink versenyképességének bizonyítéka mind a hazai, mind a globális piacon.”


,

A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × öt =