PIRELLI P ZERO MS

Rate this post
25 éves a GumiPiac MagazinFile Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
Telefon: 305620602.
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

ÚJ NÉZÉVSZAKOS GUMIABRONCS PREMIUM ÉS PRESTIGE AUTÓK EREDETI FELSZERELÉSÉHEZ – PIRELLI P ZERO MS

PIRELLI P ZERO MS, ÚJ NÉZÉVSZAKOS GUMIABRONCS PREMIUM ÉS PRESTIGE AUTÓK EREDETI FELSZERELÉSÉHEZ

A Pirelli piacra dobja az új P Zero MS-t

Egy nagy teljesítményű négyévszakos abroncs, amelyet a prémium és presztízsautógyártók számára terveztek, akik egész évben hatékony eredeti felszerelést igényelnek autóikhoz. Az új termék a Pirelli UHP négyévszakos gumiabroncs-kínálatának része. A tavaly piacra dobott Scorpion MS mellett, amely a SUV-k legújabb generációjának szól. Több autógyártó is a P Zero MS-t választotta már egyes modellekhez. Köztük az Audi az új A4-es és A6-os e-tronhoz. Az új P Zero MS főbb tulajdonságai közé tartozik a kanyartartás száraz és nedves felületen egyaránt. Az aquaplaninggel szembeni különösen ellenálló képesség, valamint a nagy futásteljesítmény, amelyet a vásárlók elvárnak Észak-Amerikában, a termék fő célpiacán.

NAGY TELJESÍTMÉNY MINDEN KÖRÜLMÉNYBEN

A P Zero MS futófelületi mintázata úgy van optimalizálva, hogy az akusztikus komfortérzetet és a fékezést egyaránt elősegítse száraz és nedves felületen, az év során tapasztalt különböző körülmények között. Az enyhébb éghajlatú régiókban a P Zero MS téli hónapokban és sár vagy hó jelenlétében is használható: kis hosszirányú vágások futnak át a futófelület mintázatán. Egységes érintkezési foltot biztosítva a jobb tapadásért havas felületeken. Egy másik jellemző, amelyet az autógyártók különösen nagyra értékelnek, az alacsony gördülési ellenállás, amelyet a legújabb generációs keverékek és profilok kombinációjával érnek el, amelyeket az egyes járművek speciális követelményeihez terveztek.

PIRELLI ELECT TECHNOLÓGIA, PNCS ÉS SZÚRÁS ELLENI MEGOLDÁSOK

A Pirelli összes főbb különlegessége elérhető a P Zero MS-en. Kezdve az Elect-tel, az elektromos és plug-in hibrid járművek jellemzőit javító technológiai csomaggal. Seal Inside és Run Flat, megoldások, amelyek lehetővé teszik a további vezetést defekt után, valamint PNCS (Pirelli Noise Canceling System), amely csökkenti a gördülési zajt az utastérben.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A Kőhegyi Gumiszervíz büszkén mutatja be a Good Year mezőgazdasági gumikat, amelyeket kizárólagosan forgalmazunk Magyarországon

Kőhegyi Gumiszervíz – Csatlakozzon hozzánk!

A Kőhegyi Gumiszervíz büszkén mutatja be a Good Year mezőgazdasági gumikat, amelyeket kizárólagosan forgalmazunk Magyarországon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − öt =