AKH webinárium – Hallottál a piac legnagyobb újdonságáról?

Rate this post
25 éves a GumiPiac MagazinFile Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
Telefon: 305620602.
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A magyar gumiabroncs piacon korábban még sosem látott szakmai webinárium-sorozat indult, ahol a gyártók legjobb szakembereitől és az AKH kollégáitól értékes, azonnal alkalmazható tudást szerezhetsz.

A magyar gumiabroncs piacon korábban még sosem látott szakmai webinárium-sorozat indult, ahol a gyártók legjobb szakembereitől és az AKH kollégáitól értékes, azonnal alkalmazható tudást szerezhetsz.

Mi vár Rád?

  • Elméleti tudás: Azonnal a gyakorlatban is hasznosítható ismeretek, amelyek segítik eladásodat, így céged növekedését.
  • Korlátlan hozzáférés: Szakmai előadások, amelyek visszanézhetőek, így az akár újonnan érkező kollégáitok számára értékes segítségként szolgálnak.
  • Interaktív részvétel: Kérdéseidre azonnal választ kaphatsz.

Miért érdemes részt venned?

Ez a kurzus sorozat szakmai ismereteid növelésére egy kiváló alkalom, hisz első kézből kaphatsz információt például új mintázatokról, első szerelésekről, a gyártók újdonságairól és a legfontosabb szerelés technikai kérdésekről.

A webinárium első adásai már lementek ahol a Bridgestone, Continental, Hankook márkák szakemberi mutatták be a legfontosabb újdonságokat és gumiabroncs fejlesztéseket. Illetve garancia témakörében kaphattál választ azokra a gyakori kérdésekre, hogy pl. mik tartoznak a garancia körébe. A szakértők előadásában sok aktuális és fontos információ hangzott el többek között olyan témákban, mint a négyévszakos abroncsok térnyerése, elektromos autókra szánt gumiabroncsok vagy homológ abroncsok szerelése. Az előadók válaszoltak olyan sokszor felmerülő kérdésekre is, mint pl.: javíthatóak-e a seal, vagy silent technológiás gumiabroncsok és milyen módon.

A következő adásokban szó lesz többek között a Vredestein, Kumho-Falken, Toyo-Nexen márkákról és az ázsiai budget kategóriás abroncsok sem hiányoznak majd a repertoárból.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Az autógumik állapota alapvető szerepet játszik a közlekedés biztonságában és hatékonyságában

Miért fontos a gumi a biztonságos közlekedéshez?

Az autógumik állapota alapvető szerepet játszik a közlekedés biztonságában és hatékonyságában A gumiszervizek olyan szolgáltatásokat …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − 8 =