Legfrissebb hírek

A LIQUI MOLY újabb árbevételi csúcsot ér el

Rate this post

A LIQUI MOLY új csúccsal nyitja az év utolsó negyedévét. A cég októberben 53,8 millió euró árbevételt realizált. Ezzel a tizenegy hónappal ezelőtt elért csúcs a múlté. „A siker tartópilléreit a teljes körű koncepciónk és széles választékunk jelentik”, mondja Ernst Prost, a német olaj- és adalékspecialista ügyvezetője.

Az 53,8 millió eurós érték a cég történetének legerősebb hónapját jelenti, és 34 százalékkal haladja meg a 2017. októberi értékeit. „Minden téren sokoldalúak vagyunk, és ez kifizetődik”, hangsúlyozta Ernst Prost. Ennek része a sok csatornát kiszolgáló értékesítés. Továbbá ide tartozik a nagyon széles termékválaszték is. „Nem szabad egyoldalúan pozicionálni magunkat, mivel bizonyos termékek iránt bármikor hirtelen visszaeshet a kereslet.” Éppen ezért a LIQUI MOLY időben lépéseket tett, hogy a gazdasági szempontból nagyon mozgalmas időkben sikeres maradhasson.

Az intézkedéscsomag része az exportüzlet további bővítése. Bár a cég továbbra is növekszik hazai piacán, ez a növekedés csak kiszorítással lehetséges. Más régiókban és országokban messze nagyobb lehetőségek vannak. A LIQUI MOLY még Maliban, sőt Jemenben is értékesíti termékeit. „A háború ellenére is van normális élet”, tette hozzá Ernst Prost.

Szívesen fogadnak további árbevételi rekordokat az év hátralévő részében, azonban számítani nem lehet rájuk. „Tapasztalatunk szerint novemberben és decemberben a számok szerényebben”, mondja az ügyvezető. Ennek ellenére azonban bízik abban, hogy a tavalyi évhez hasonlóan az idén is fél milliárd eurós árbevétel szerepel majd a könyvekben.


Magyarországi LIQUI MOLY Partner:

Horváth-Autodoktor Kft.

8611 Siófok-Kiliti, Papfődi u.1
Horvàth Róbert
Tel.: 0036-84-519212
Fax: 0036084-519211

email: horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu
www.meguin.hu
www.black-diamond.hu

A LIQUI MOLY-ról

Több, mint 4000 termékével világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször választották meg a legjobb olajmárkává. Az cég termékeit több, mint 120 országban forgalmazza, és 2017-ben 532 millió eurós árbevételt realizált.

Ezt olvasta már?

Continental ContiAttack SM 2Continental

Az új ContiAttack SM 2: Erős futásteljesítmény és teljesítmény közúti és versenypályán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 2 =