Újabb Courtesycar (csereautó) programot indít az Apollo Vredestein Kft.

Rate this post

Az Apollo Vredestein Kft. 2016.tavasszal ismét szeretné elindítani korábbi nagysikerű Courtesy Car (csereautó) programját.

Mini átadó

A 2008-as MINI program helyett 2016-tól Audi A1 programunk lesz:

Audi A1 Sportback Basis 1.4 TFSi 125LE 5-ajtós, 92 KW/125 LE.
Extrák (alapfelszereltségen felül): Bluetooth csatlakozás, Rádió Concert CD-lejátszó

Audi A1

A program célja, hogy vállalkozó Partnereink részére olyan u.n. Courtesycar-t (csereautót biztosítsunk), amely mint reklámhordozó előnyösen mutathatja be a vállalkozó Partnerünket és a Vredestein márkát. A Program futamideje 48 hónap (4 év) lesz. A programban való részvétel kereskedelmi feltételekhez szabott. Amennyiben a Partner teljesíti az Apollo Vredestein Kft. által előírt kereskedelmi feltételeket, akkor mi vállaljuk a havi finanszírozás díj, döntő részének a Partner részére történő visszatérítését.

Érdeklődés esetén további részletekért kérjük haladéktalanul (legkésőbb 2015. december 22-ig) jelentkezzen valamelyik üzletkötőnknél: Budapest, Pest megye és Észak-Kelet Magyarország, Csobánki László 20/9438481 vagy Dél-Nyugat és Közép Magyarország, Mikolai Béla 20/9120061.

Ezt olvasta már?

Az Apollo Tyres kétéves szponzori szerződést köt a német SL Trucksport 30-al a teherautóversenyzésről

Az Apollo Tyres szerződést köt a SL Trucksport 30-al

A Tor Truck Racinggel eltöltött két évet követően az Apollo Tyres új, szponzori szerződést kötött az SL Trucksport 30-zal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük