Legfrissebb hírek

Segítség a segítőknek: Abroncsadományozási Program

Rate this post

Segítség a segítőknek: idén tizedszer lehet pályázni a Hankook Abroncsadományozási Programjára

Segítség a segítőknek: idén tizedszer lehet pályázni a Hankook Abroncsadományozási Programjára 2021

Idén jubilál a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programja, aminek keretében a vállalat abroncsokkal támogatja azokat a pályázó szervezeteket, akiknek működéséhez nélkülözhetetlen a gépjárműhasználat. A tavalyi évhez hasonlóan a vállalat idén is kiemelt hangsúlyt helyez a járvány elleni védekezésben valamilyen módon résztvevő szervezetek támogatására. Az országos vagy regionális alapítványok és egyesületek pályázatait a www.hankookadomany.hu oldalon várják 2021. június 25-ig.

A Hankook Tire Magyarország Kft. immár tíz éve járul hozzá Abroncsadományozási Programjával a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatáskörű szervezetek zökkenőmentes működéséhez. Így biztosítva számukra a veszélytelen közúti közlekedést. Ennek keretében a vállalat külön figyelmet fordít az olyan kisebb alapítványok és egyesületek megsegítésére, amelyek méretükből fakadóan más módon ritkán és csak nagy erőfeszítések árán juthatnának támogatáshoz.

A Hankook Értékteremtő Program szerves részeként 2012-ben életre hívott kezdeményezés azért jött létre, hogy a különböző szektorokban fáradhatatlanul tevékenykedő civil egyesületek és a mindennapok hősei, a tűzoltók, a mentők és polgárőr egyesületek biztonságosabban láthassák el feladatukat, akár betegek, idősek, rászorulók vagy nagycsaládosok megsegítésének, akár a környezet védelmének szentelték életüket. A programnak köszönhetően tíz év alatt több mint 20 000 db prémium minőségűHankook abroncs állt a jó ügyek szolgálatába. Összesen 1056 kisebb, és 3 nagyobb (Országos Mentőszolgálat, Magyar Vöröskereszt, BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság) szervezet égisze alatt.

A hazánkban egyedülálló programsorán a Hankook tavaly 1366 db abroncsot adományozott. Ezzel összesen 182 regionális és három országos szervezet mobilitásához járult hozzá. A pandémia hatására kialakult rendhagyó körülményekre való tekintettel a vállalat a kiemelt fontosságú feladatot ellátó intézmények soron kívüli támogatásával bővítette ki programját. Az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Vöröskereszt munkáját egyenként 200, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságét pedig 100 darab abronccsal tette gördülékenyebbé. Az adományozási program idén is megnyílik a szervezetek előtt. 2021. május 17-től várják a pályázatokat egészen június 25-ig a www.hankookadomany.hu oldalon. Itt a pályázók kiválaszthatják a számukra ideális abroncsokat, és az eredményekről is értesülhetnek.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

"Példamutató" új Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

„Példamutató” – Vredestein Ultrac Pro

A Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 − 4 =