Kigördültek az új Vredestein Courtesy Car autók az utakra!

Rate this post

Immár harmadik alkalommal indította útjára az Apollo Vredestein Kft. a Courtesy Car programját.

Az első Courtesy CAR program 2008-ban indult, Mini One autókkal, melyekből 13-at bocsájtottunk partnereink rendelkezésére. Ez az egyedi marketing eszköz már akkor nagy feltűnést keltett.

A program célja a Vredestein márkanév erősítése, a viszonteladók támogatása saját piaci területükön egy egyedi és feltűnő reklámeszközzel. A harmadik 4 éves program áttekintése előtt érdemes visszaemlékezni arra, hogyan is indult ez az egész…

Az első Courtesy CAR program 2008-ban indult, Mini One autókkal, melyekből 13-at bocsájtottunk partnereink rendelkezésére. Ez az egyedi marketing eszköz már akkor nagy feltűnést keltett.

A program sikerén felbuzdulva kezdtük el tervezni az újabb lehetőséget egy másik autóval. A 2016-ban indított 2. Courtesy CAR program sztár autója, az Audi A1 volt. Itt már több mint 20 autó talált gazdára partnereink között.

A 2016-ban indított 2. Courtesy CAR program sztár autója, az Audi A1 volt. Itt már több mint 20 autó talált gazdára partnereink között.

Most a 3. programunk indult el, még mindig egyedülállóan Magyarországon. Szint és autót is váltottunk. A most induló programunkban 26 magyar partner fehér Volvo XC40 autókat kapott. Az utolsó autó beérkezésével, most be tudjuk mutatni az új Vredestein Courtesy CAR Volvo XC 40 flottát!

Most a 3. programunk indult el, még mindig egyedülállóan Magyarországon. Szint és autót is váltottunk. A most induló programunkban 26 magyar partner fehér Volvo XC40 autókat kapott.

Biztosak vagyunk abban, hogy ekkora flotta már komoly feltűnést fog kelteni az országban, sőt hamarosan az új céges dizájnnak megfelelően új matricákat, arculatot kapnak az autók, hogy még inkább felhívják magukra, partnereinkre és a Vredestein márkára a figyelmet!

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyár kollégái a magyar labdarúgó válogatottnak

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyárban

A Bridgestone gumiabroncsgyár kollégái a szívükön viselik a magyar labdarúgó válogatott sikerét: „Hajrá, magyarok!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tizenkilenc =