Főoldal / 1 Egyéb / Vredestein – Az év négy évszakos gumiabroncs gyártója

Vredestein – Az év négy évszakos gumiabroncs gyártója

Az Auto Bild német autós magazin az Év négy évszakos gyártója elismerést adta a prémium minőségű gumiabroncsokat gyártó Vredesteinnek, ezzel elismerve a négy évszakos gumiabroncsokra vonatkozó szakértelmét.

A múlt hónapban a Vredestein ráadásul elérkezett a 22 milliomodik négy évszakos gumiabroncs gyártásának mérföldkövéhez is. A Vredestein több mint 26 éve gyárt különféle típusú és méretű négy évszakos gumiabroncsot, így ma ő rendelkezik Európa legszélesebb személygépjármű- és könnyű haszongépjármű-abroncs méretkínálatával.

A széles gumiabroncsméret- és típusválasztéknak köszönhetően a Vredestein pár kivétellel minden járműtípushoz képes négy évszakos gumiabroncsot kínálni. A gyártó három fontos előnyt emel ki a fogyasztók számára, amelyek miatt megéri a négy évszakos gumiabroncsok használata.

Maximális kényelem

A vezetőnek nem kell évente kétszer cserélni a gumiabroncsokat, mivel a négy évszakos gumiabroncsok egész évben fent lehetnek, így kevesebb időt kell a gumiabroncsok cseréjével tölteni.

Kevesebb kiadás

A második plusz pont a költségcsökkentés, hiszen nem kell további gumiabroncsra, kerékre vagy gumiabroncsnyomás-ellenőrző érzékelőkre (TPMS) költeni.

Kiemelkedő biztonság enyhe és gyorsan változó éghajlatokon

Különösen az enyhe éghajlatú országokban, ahol a hőmérséklet csupán egy nap alatt -1 és 10 Celsius fok között ingadozik, a legbiztonságosabb választás a négy évszakos gumiabroncs. A téli gumiabroncsok azokban az országokban maradnak továbbra is a legbiztonságosabb opciók, ahol szélsőségesebbek az időjárási körülmények.

Kiváló teljesítmény bárhol és bármikor

A Vredestein Quatrac 5 (13–20 hüvelyk) a legtöbb gépkocsimodellhez ideális, nyári és téli viszonyok között egyaránt kiváló teljesítményt nyújtó négy évszakos gumiabroncs.

De említhetjük még a Vredestein Quatrac Pro (17–21 hüvelyk) gumiabroncsot is. Kifejezetten az 1600 kg feletti nehezebb gépkocsikhoz terveztek, például a városi terepjárókhoz, furgonokhoz vagy más nagyobb teljesítményű autókhoz. A gumikeverék ellenállóbb a nagyobb erőkifejtéssel szemben is, a futófelület pedig hőmérséklet-emelkedéskor is megőrzi teljesítményét. Ezenkívül ez az egyetlen olyan négy évszakos gumiabroncs, amely 300 km/h sebességig használható.

A Vredestein a négy évszakos gumiabroncsok fejlesztésénél a könnyű haszongépjárművekre is gondolt. A 15–16 hüvelyk közötti méretekben jelenleg a Vredestein Comtrac 2 négy évszakos gumiabroncsot kínálja.

Ezt olvasta már?

Könnyen betartható pénzügyi fogadalmak, amik segítenek a Földnek is

Könnyen betartható pénzügyi fogadalmak, amik segítenek a Földnek is

Bár pár hét eltelt már a 2020-as évből és sokan épp most lustulnak el az újévi ígéreteik betartásában, de ne adjuk fel a reményt! Íme pár tanács, amit megfogadva akár kis léptékben is, de spórolhatunk és még a környezetünket is védhetjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + három =