Újabb sikert könyvelhettek el a Vredestein marketing szakemberei!

Rate this post

Az Arany Delfindíjat 117 előzeleg jelölt alkotás elől szerezte meg a stáb.

A ROCKTHEROAD kampány korononája az a díj, amit nemrégiben söpört be a DJ. Hardwell Run wild című zenéjére alkotott videoklip. Az Arany Delfindíjat 117 előzeleg jelölt alkotás elől szerezte meg a stáb.

Meg kell említenünk, hogy nem ez az első díj, amit a Vredestein a marketing szakmában elnyert. Ez nem csak a marketing stáb rátermettségét bizonyítja, de visszatükröződik azokban az anyagokban is, amit partnereink nap, mint nap használnak a Vredestein abroncsok értékesítése során. Az igényesség, a szépség, az elegancia köszön vissza azokon a prospektusokon, árlistákon, amelyek összhangban vannak a Vredestein abroncsok minőségével, megjelenésével.

A klipben érdekesen keveredik a valóság és a videojáték képi világa, miközben a zene lüktetése inspirálja a szabad száguldás élményét!

Ezt olvasta már?

FALKEN e. ZIEX – új gumiabroncs az elektromos járművekhez, felgyorsítják az elektromos járművek abroncsainak fejlesztését.

FALKEN e. ZIEX

FALKEN „e. ZIEX” – új gumiabroncs az elektromos járművekhez, felgyorsítják az elektromos járművek abroncsainak fejlesztését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük