Miért lehet 6 hónapig díjtalanul tesztelni? – gumiszerelok.com

Rate this post

A válaszom nagyon egyszerű: hiszek az oldal sikerében és ezen keresztül a regisztrált gumiszervizek sikerében is!

Minél többen regisztrálnak a www.gumiszerelok.com oldalra, egyre több kérdés érkezik hozzám. Ezekből szeretnék néhányat megválaszolni.

Miért van az, hogy amikor regisztrálok, akkor ki kell töltenem a számlázási adatokat is?

Ennek egyszerű az oka. A rendszerbe minden adatot rögzítünk, ami a későbbiekben megkönnyíti mindkettőnk munkáját. Akik már regisztráltak azok már megtapasztalhatták, hogy a regisztráció után kapnak egy olyan díjbekérőt, amin „0” forint szerepel. Ez December 31-ig lesz így!

Meddig tart a díjtalan tesztidőszak?

Természetesen 6 hónapig, ahogy az oldalon is olvasható, de ez a lehetőség már csak December 31-ig lesz így! Ezért, akikben van még kétely van az oldal népszerűségével kapcsolatban az még most regisztrálja magát és ezzel még további fél év díjtalan lehetőséghez jut!

De helyettem nézzük mit mondanak a számok. Több támogató is kérte, hogy mutassak Google eredményeket. Íme egy összehasonlítás.  2016 január 1 – 2016 november 30 közötti időszakot hasonlítottuk össze 2015 hasonló időszakával.

Oldal látogatottság:

2015: 11.842 oldalmegtekintés
2016: 22.026 oldalmegtekintés, ez 86% – os emelkedést mutat. Szerintem egy ekkora növekedés elég nagy bizonyíték arra, hogy érdemes most regisztrálni!

Még egy nem mellékes adat, hogy az új látogatások aránya 2016-ban 85,3% volt! (forrás: Google analytics)

A jövő év elejétől újabb meglepetések lesznek az oldallal kapcsolatba, de ezt majd a maga idejében fogom megírni nektek!

Mennyibe fog kerülni a tesztidőszak után, ha úgy döntök, hogy maradok?

A néhai Horváth Józsi bácsi szavaival élve, „a vevő szerint sokba, szerintem meg nagyon kevésbe”! De lássuk a tényeket. Ha azt írom, hogy egy egy rossz minőségű gumiszelep áráért egy kiváló minőségű megjelenési lehetőséget kapsz az Interneten egy szakmai gyűjtő oldalon, akkor azt gondolom, hogy tényleg nagyon kevés, amit fizetni kell. Tehát 33 forint/nap. Ha az ajándék árát levonjuk, amit januártól kap mindenki, (ez még titok) aki fizetős tagja lesz a http://www.gumiszerelok.com oldalnak, akkor a regisztrációd „0” forintba fog kerülni. Ennél nem gondolom, hogy lehet jobb ajánlatot adni!

Kérem azokat, akik nem akarnak valamilyen oknál fogva regisztrálni, azok néhány sorban írják meg az info@gumipiacmagazin.hu, hogy mi akadályozza meg Őket a regisztrálásban. Ezzel is szeretném tökéletesíteni az oldalt, hogy mindenki elégedettségére tudjam üzemeltetni ezt az évről évre egyre több tagot és látogatót vonzó oldalt!