Gumiabroncs teszten bizonyított a Goodyear

Rate this post

A Goodyear bejelentése szerint az EfficientGrip Performance gumiknak sikerült 11 dobogós helyezést elérnie Európa legnevesebb szaklapjainak összehasonlító gumi abroncstesztjein

gumiszerelok

Az EfficientGrip Performance gumi meggyőző teljesítménye mellett érdemes szót ejteni az EfficientGrip SUV-ról is, mely első helyezést ért el az Auto Zeitung, illetve az Auto Bild Allrad >>> gumi tesztjein, sőt az Eagle F1 Asymmetric 2 is kivívta magának az első helyet az Auto Zeitung tesztjein, az Auto Bild Sportscars pedig a harmadik legjobbnak értékelte.

A Goodyear bejelentése szerint az EfficientGrip Performance gumiknak sikerült 11 dobogós helyezést elérnie Európa legnevesebb szaklapjainak összehasonlító gumi abroncstesztjein, ráadásul a 11-ből 5 esetben a Goodyear abroncsa végzett az első helyen. A 2014 májusa és novembere között számos abroncsméret bevonásával végzett tesztek közzététele februárban kezdődött. A tesztek az abroncs nedves és száraz útviszonyok között mutatott jó teljesítményét egyaránt alátámasztották.

Az EfficientGrip Performance öt rangos gumiteszten is első helyezést ért el, melyek az alábbi kiadványokban kerültek közzétételre: Teknikens Värld, Aftonbladet Bil, ADAC / Stiftung Warentest, ACE-Lenkrad / GTÜ / ARBÖ, valamint az ÖAMTC / TCS.  Az abroncs hat további teszten ért el második és harmadik helyezést, erről az alábbi kiadványokban lehetett olvasni: ADAC / Stiftung Warentest, ÖAMTC / TCS, Auto motor und sport, Auto Straßenverkehr, a Que Choisir esetében pedig kétszer is.

„Rendkívül büszkék vagyunk az EfficientGrip Performance nyári gumi-teszteken mutatott teljesítményére. Az EMEA-régió legrangosabb szaklapjaiban közzétett eredmények révén megerősítést nyertek a gumi tulajdonságai, így például a rövid fékút száraz és nedves úton, illetve a kopásálló technológiának köszönhető alacsony üzemanyag-fogyasztás, mely az abroncs teljes élettartama alatt megfigyelhető” –nyilatkozta Hans Vrijsen, a Goodyear EMEA-térségért felelős marketingigazgatója. „Ráadásul az EfficientGrip Performance abroncsok többsége „A” besorolást kapott a nedves tapadás kategóriájában, és „B” besorolást szerzett üzemanyag-hatékonyság terén. Ez pedig azt jelenti, hogy ez a második év, hogy a Goodyear „BA” címkével ellátott abroncsai ilyen jó teljesítményt nyújtottak a nyári-abroncs teszteken.”

Ezt olvasta már?

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre. Mi sem bizonyítja ezt jobban minthogy az Auto Bild Sportscars nyári pályanapi abroncstesztjén a mezőny élén, összesített győzelemmel zárt.

A Bridgestone Potenza Race első helyen az Auto Bild Sportscars pályatesztjén

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük