Gumiabroncs teszten bizonyított a Goodyear

Rate this post
gumiszerelok

Az EfficientGrip Performance gumi meggyőző teljesítménye mellett érdemes szót ejteni az EfficientGrip SUV-ról is, mely első helyezést ért el az Auto Zeitung, illetve az Auto Bild Allrad gumi tesztjein, sőt az Eagle F1 Asymmetric 2 is kivívta magának az első helyet az Auto Zeitung tesztjein, az Auto Bild Sportscars pedig a harmadik legjobbnak értékelte.

A Goodyear bejelentése szerint az EfficientGrip Performance gumiknak sikerült 11 dobogós helyezést elérnie Európa legnevesebb szaklapjainak összehasonlító gumi abroncstesztjein, ráadásul a 11-ből 5 esetben a Goodyear abroncsa végzett az első helyen. A 2014 májusa és novembere között számos abroncsméret bevonásával végzett tesztek közzététele februárban kezdődött. A tesztek az abroncs nedves és száraz útviszonyok között mutatott jó teljesítményét egyaránt alátámasztották.

Az EfficientGrip Performance öt rangos gumiteszten is első helyezést ért el, melyek az alábbi kiadványokban kerültek közzétételre: Teknikens Värld, Aftonbladet Bil, ADAC / Stiftung Warentest, ACE-Lenkrad / GTÜ / ARBÖ, valamint az ÖAMTC / TCS.  Az abroncs hat további teszten ért el második és harmadik helyezést, erről az alábbi kiadványokban lehetett olvasni: ADAC / Stiftung Warentest, ÖAMTC / TCS, Auto motor und sport, Auto Straßenverkehr, a Que Choisir esetében pedig kétszer is.

„Rendkívül büszkék vagyunk az EfficientGrip Performance nyári gumi-teszteken mutatott teljesítményére. Az EMEA-régió legrangosabb szaklapjaiban közzétett eredmények révén megerősítést nyertek a gumi tulajdonságai, így például a rövid fékút száraz és nedves úton, illetve a kopásálló technológiának köszönhető alacsony üzemanyag-fogyasztás, mely az abroncs teljes élettartama alatt megfigyelhető” –nyilatkozta Hans Vrijsen, a Goodyear EMEA-térségért felelős marketingigazgatója. „Ráadásul az EfficientGrip Performance abroncsok többsége „A” besorolást kapott a nedves tapadás kategóriájában, és „B” besorolást szerzett üzemanyag-hatékonyság terén. Ez pedig azt jelenti, hogy ez a második év, hogy a Goodyear „BA” címkével ellátott abroncsai ilyen jó teljesítményt nyújtottak a nyári-abroncs teszteken.”

Ezt olvasta már?

Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Idén is telitalálat az egészség! Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.