A Goodyear új nagy teljesítményű abroncsa

Rate this post

A Goodyear új nagy teljesítményű abroncs, az Ultra-Grip Performance piaci megjelenését jelentette be.

Goodyear UG perf

Hideg időben a kitűnő tapadás és a jó kezelhetőség nyugalommal tölti el a vevőket.

Az elsőrangú tapadást és kormányozhatóságot biztosító új abronccsal a legkülönbözőbb téli útviszonyok között, havas, saras és jeges útfelületen is helyt állhatnak a járművezetők.

Az UltraGrip Performance abroncs képességei 44 évnyi fejlesztési tapasztalatra és 60 millió eladott UltraGrip abroncs eredményeként kialakult szakértelemre támaszkodnak. Továbbfejlesztett – a blokkok összekapcsolódását elősegítő rendszerrel kiegészített – lamellákkal, minőségi futófelületi mintázattal és számos blokk-aktivátorral büszkélkedhet. Tökéletes tapadást és kiemelkedő kezelhetőséget biztosítson a legkülönfélébb téli útviszonyok között.

A hidrodinamikus mintaárkok javítják az abroncs vízen felúszással szembeni és sárkiszorítási képességét nedves és latyakos utakon, a szögletesebb érintkezési felület és egyenletes nyomáseloszlás pedig jobb teljesítményt biztosít száraz és jeges utakon az abroncs teljes élettartama alatt . A futófelület elhasználódásról tájékoztató kopásjelzőksegítik a járművezetőt. Hogy megfelelő időszakonként végezhesse el az abroncsok cseréjét. Így az abroncsok teljesítőképessége téli útviszonyok között is folyamatosan magas szinten maradhat.

Legfontosabb tényezőként megemlítendő, hogy az abroncs a vezető versenytársak abroncsaihoz képest 3%-kal rövidebb fékutat biztosít.

„Örömünkre szolgál, hogy a Goodyear UltraGrip termékcsalád hagyományait egy újabb, biztonságra összpontosító abronccsal öregbíthetjük. Elkötelezettek vagyunk, hogy különlegesen jó tapadást biztosítsunk nedves, jeges és havas úton. Párosítva ezt a biztonságos vezetéssel és fékezéssel, függetlenül attól, hogy milyen útviszonyokat teremt a téli időjárás. Különösképpen büszkék vagyunk rá, hogy ez az abroncs biztosítja a legrövidebb fékutat , mivel tudjuk, hogy a vevőink kiemelten fontosnak tartják ezt a tulajdonságot”

– mondta Hans Vrijsen, a Goodyear EMEA régió lakossági gumiabroncs üzletágának marketing igazgatója.

Az UltraGrip Performance Gen-1 méretválasztékában 38 személygépkocsi-abroncs található. Közepes és nagyméretű járműveket megcélozva a következő mérettartományban: SD/195 – 255; AR/40 – 65 és RD/15’’ – 19’’.

„Örömünkre szolgál, hogy a Goodyear UltraGrip termékcsalád hagyományait egy újabb, biztonságra összpontosító abronccsal öregbíthetjük. Elkötelezettek vagyunk, hogy különlegesen jó tapadást biztosítsunk nedves, jeges és havas úton. Párosítva ezt a biztonságos vezetéssel és fékezéssel, függetlenül attól, hogy milyen útviszonyokat teremt a téli időjárás. Különösképpen büszkék vagyunk rá, hogy ez az abroncs biztosítja a legrövidebb fékutat. Mivel tudjuk, hogy a vevőink kiemelten fontosnak tartják ezt a tulajdonságot” – mondta Hans Vrijsen, a Goodyear EMEA régió lakossági gumiabroncs üzletágának marketing igazgatója.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − hét =