Yokohama BluEarth-4S AW21

Rate this post

A Yokohama Rubber Co., Ltd. bejelentette, hogy idén ősztől megkezdi Európában a „BluEarth-4S AW21” nevű négyévszakos személyautó-gumiabroncsa értékesítését. A „BluEarth-4S AW21” lesz a YOKOHAMA első négyévszakos személyautó-gumiabroncsa, amelyet bevezet az európai piacon. A gumiabroncs több mint 30 méretben lesz kapható, a 255/50R19 107W-től a 175/65R14 82T méretig. A vállalat azt tervezi, hogy fokozatosan növeli majd a rendelkezésre álló méretek kínálatát.

A négyévszakos gumiabroncsok minden időjárás esetén használhatók, mivel egyesítik a nyári és a téli gumiabroncsok teljesítményét. Ezek a gumiabroncsok Európában egyre népszerűbbek normál vezetési körülmények közötti használatra. Mivel egész évben használhatók, tekintet nélkül az adott útviszonyokra vagy időjárási körülményekre, a négyévszakos gumiabroncsok számos előnyt kínálnak a felhasználók számára. Így például: (1) biztonságos vezetés a váratlanul érkező hóesésben, (2) nagyobb kényelem és gazdaságosság, mivel nem szükséges cserélni a gumiabroncsokat nyáron és télen, és (3) nincs szükség tárolóhelyre a szezonon kívüli gumiabroncsok számára.

A „BluEarth-4S AW21” magában foglalja a YOKOHAMA legújabb téligumiabroncs-technológiáit. Így a járművezetők kiemelkedő teljesítményre számíthatnak jeges és havas téli utakon, ugyanakkor kiváló száraz és nedves teljesítményre is, szokványosabb vezetési körülmények között. A gumiabroncs újonnan kifejlesztett futófelület-mintázata optimális egyensúlyt biztosít a peremterületi és a futófelületi érintkezés között. Több fejlett technológia, mint például a szétágazó V-hornyok és a keresztezett keskeny hornyok alkalmazása kiváló teljesítményt nyújt jégen, hóban és nedves útfelületen. A széles futófelülete mellett a gumiabroncs nagy vállblokkjai és a négyévszakos lamellák megbízható teljesítményt nyújtanak száraz utakon is.

A gumiabroncs szilícium-dioxid – zártpolimer összetétele szintén növeli a teljesítményét nedves és hófödte utakon. Ezen túlmenően, széles és lapos profilja hozzájárul száraz körülmények mellett nyújtott kiváló teljesítményéhez és kopásállóságához. A gumiabroncs viseli az ASTM International* által odaítélt „Hópehely jelet” is, a leghidegebb időjárási viszonyok között nyújtott teljesítménye elismeréseként.

* A „Hópehely jelet” olyan termékeknek ítélik oda, amelyek megfelelnek az ASTM International (American Society for Testing and Materials), a világ legnagyobb szabványügyi szervezete által lefolytatott hivatalos teszteken

A Yokohama Rubber az európai piacot a termékek széles választékával látja el. Ez illeszkednek a kontinens eltérő időjárási körülményei között közlekedő gépjárművezetők sajátos igényeihez. A nyári gumiabroncsok mellett Európában megtalálhatók még a következő YOKOHAMA gumiabroncsok: téli gumiabroncsok, szegecs nélküli gumiabroncsok (észak-európai tapadó gumiabroncsok) és szegecses gumiabroncsok. A „BluEarth-4S AW21” a YOKOHAMA első Európában értékesített négyévszakos gumiabroncsa, ami tovább szélesíti ezt a kínálatot és várhatóan bővíti majd a vállalat európai eladásait.

Elérhetőségeink:

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Nyugat-Magyarország: Jenei Gabriella,+36 30 685 9227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Kelet-Magyarország: Rendes Imre, +36 30 200 8120, rendes.imre@alcar.hu
• Budapest: Iván Károly, +36 30 538 7191, ivan.karoly@alcar.hu

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük