Yokohama BluEarth-4S AW21

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Yokohama bejelentette, hogy idén ősztől megkezdi Európában a „BluEarth-4S AW21” nevű négyévszakos személyautó-gumiabroncsa értékesítését.

A Yokohama bejelentette, hogy idén ősztől megkezdi Európában a „BluEarth-4S AW21” nevű négyévszakos személyautó-gumiabroncsa értékesítését.

A „BluEarth-4S AW21” lesz a YOKOHAMA első négyévszakos személyautó-gumiabroncsa, amelyet bevezet az európai piacon.

A gumiabroncs több mint 30 méretben lesz kapható, a 255/50R19 107W-től a 175/65R14 82T méretig. A vállalat azt tervezi, hogy fokozatosan növeli majd a rendelkezésre álló méretek kínálatát.

A négyévszakos gumiabroncsok minden időjárás esetén használhatók, mivel egyesítik a nyári és a téli gumiabroncsok teljesítményét. Ezek a gumiabroncsok Európában egyre népszerűbbek normál vezetési körülmények közötti használatra. Mivel egész évben használhatók, tekintet nélkül az adott útviszonyokra vagy időjárási körülményekre, a négyévszakos gumiabroncsok számos előnyt kínálnak a felhasználók számára. Így például: (1) biztonságos vezetés a váratlanul érkező hóesésben, (2) nagyobb kényelem és gazdaságosság, mivel nem szükséges cserélni a gumiabroncsokat nyáron és télen, és (3) nincs szükség tárolóhelyre a szezonon kívüli gumiabroncsok számára.

A „BluEarth-4S AW21” magában foglalja a YOKOHAMA legújabb téligumiabroncs-technológiáit

Így a járművezetők kiemelkedő teljesítményre számíthatnak jeges és havas téli utakon, ugyanakkor kiváló száraz és nedves teljesítményre is, szokványosabb vezetési körülmények között. A gumiabroncs újonnan kifejlesztett futófelület-mintázata optimális egyensúlyt biztosít a peremterületi és a futófelületi érintkezés között. Több fejlett technológia, mint például a szétágazó V-hornyok és a keresztezett keskeny hornyok alkalmazása kiváló teljesítményt nyújt jégen, hóban és nedves útfelületen. A széles futófelülete mellett a gumiabroncs nagy vállblokkjai és a négyévszakos lamellák megbízható teljesítményt nyújtanak száraz utakon is.

A gumiabroncs szilícium-dioxid – zártpolimer összetétele szintén növeli a teljesítményét nedves és hófödte utakon. Ezen túlmenően, széles és lapos profilja hozzájárul száraz körülmények mellett nyújtott kiváló teljesítményéhez és kopásállóságához. A gumiabroncs viseli az ASTM International* által odaítélt „Hópehely jelet” is, a leghidegebb időjárási viszonyok között nyújtott teljesítménye elismeréseként.

* A „Hópehely jelet” olyan termékeknek ítélik oda, amelyek megfelelnek az ASTM International (American Society for Testing and Materials), a világ legnagyobb szabványügyi szervezete által lefolytatott hivatalos teszteken

A Yokohama Rubber az európai piacot a termékek széles választékával látja el

Ez illeszkednek a kontinens eltérő időjárási körülményei között közlekedő gépjárművezetők sajátos igényeihez. A nyári gumiabroncsok mellett Európában megtalálhatók még a következő YOKOHAMA gumiabroncsok: téli gumiabroncsok, szegecs nélküli gumiabroncsok (észak-európai tapadó gumiabroncsok) és szegecses gumiabroncsok. A „BluEarth-4S AW21” a YOKOHAMA első Európában értékesített négyévszakos gumiabroncsa, ami tovább szélesíti ezt a kínálatot és várhatóan bővíti majd a vállalat európai eladásait.

Elérhetőségeink:

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Nyugat-Magyarország: Jenei Gabriella,+36 30 685 9227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Kelet-Magyarország: Rendes Imre, +36 30 200 8120, rendes.imre@alcar.hu
• Budapest: Iván Károly, +36 30 538 7191, ivan.karoly@alcar.hu


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + tizenegy =