Premio Abroncs és Autószerviz hálózat – Credit Car

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Credit Car Használtautó kereskedés 2001 óta várja ügyfeleit Csepelen a Kossuth Lajos utca 15. szám alatt.

A Credit Car Használtautó kereskedés 2001 óta várja ügyfeleit Csepelen a Kossuth Lajos utca 15. szám alatt.

Profilukat 2011-ben bővítették Gumi és Autószerelő szakágakkal, így az elmúlt 7 évben már ezekkel a szolgáltatásokkal is ki tudják szolgálni vásárlóikat. A gumiszerviz megnyitását követően rövidesen, 2012-ben, csatlakoztak a Premio Abroncs és Autószerviz hálózathoz, amelynek azóta is tagjai.

Palettájukon megtalálhatóak új, újszerű és használt abroncsok és felnik egyaránt. Műhelyükben 21” méretig vállalják személy, kisteher és SUV kategóriás autók gumizását, szerelését hétköznapokon 8.00-18.00 között.

2018-tól új értékesítési csatorna áll a vevők részére ugyanis elindult a cég interens áruháza, a www.csepelgumi.hu oldal.

Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Pneuservis 1996-ban jelent meg az európai piacon olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Pneuservis mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel. Munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat szlovákiai ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

Premio Pneuservis csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS) dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Pneudiscount márkanéven, a GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját, mint a legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon, a Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban és fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette. Ekkor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ön is szeretne tag lenni?

​Kapcsolattartó

Miklós Pál 
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Győző Sipőcz
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kft.
Rákóczi út 70-72
1074 Budapest


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + tizenöt =