Premio Abroncs és Autószerviz hálózat – JSI Profil Kft.

Rate this post

Elindul a Premio Abroncs és Autószerviz hálózatát bemutató cikksorozatunk. Az elkövetkező hetekben folyamatosan jelentkezünk a szervizhálózat tagjainak rövid ismertetésével, aminek keretében képet kaphatnak a műhelyek történetéről, illetve az egyes cégek ügyvezetői beszámolnak majd arról is, hogy mi az a plusz, amit a Premio adott nekik a csatlakozás óta.”

A JSI Profil Kft. mindkét tulajdonosa az autóipar területéről tért át a gumis szakmára. A cég 1989 óta végzi Székesfehérváron szolgáltató és kereskedelmi tevékenységét. A környékükön előforduló minden abroncs méretre van ajánlatuk a molnárkocsitól a földmunkagépekig, a nagyteljesítményű gépkocsiktól a tömör targoncakerékig bármit tudnak szerelni és ha szükséges javítani.

A Premio Abroncs és Autószerviz hálózati tagságuk 2016-ban kezdődött és ezzel egy időben tevékenységük is kibővült  gyorsszerviz szolgáltatással, melyhez a legkorszerűbb gépekkel szerelték fel az újonnan épült műhely csarnokot. A franchise hálózati tagságuk kiemelt, úgynevezett VIP szerződés keretében jött létre a Premio hálózatával, aminek keretében a cég regionális vezetői üzleti tanácsadással és elemzéssel könnyítik meg a JSI Profil munkáját.

Hálózati tagságuk kezdete óta a cég folyamatosan a Goodyear csoport termékeivel töltik fel portfóliójukat – mára a forgalom jelentős része ezekből az abroncsokból tevődik össze. A tudatos márka építésnek köszönhetően nem csak vásárlóik elismerését vívják ki egyre növekvő számban, de a 2017-es évben elnyerték a Premio hálózat „Legjobb Goodyear csoport személyautó abroncs részarány” díjat is.

Szolgáltatásaink:

  • Teljes körű gumiszerviz
  • Egyedi, speciális gumiabroncs javítások, csúcstechnologiával
  • Centrírozás a Világ jelenlegi legkorszerűbb gépével
  • Acél és alu keréktárcsák értékesítése, javítása
  • TPMS komplett szolgáltatások
  • Személygépkocsi és kisteherautó szerviz
  • Műszaki vizsgára felkészítés

Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Pneuservis 1996-ban jelent meg az európai piacon olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Pneuservis mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel. Munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat szlovákiai ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

Premio Pneuservis csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS) dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Pneudiscount márkanéven, a GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját, mint a legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon, a Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban és fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette. Ekkor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ön is szeretne tag lenni?

​Kapcsolattartó

Miklós Pál 
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Győző Sipőcz
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kft.
Rákóczi út 70-72
1074 Budapest

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy − három =