Premio Abroncs és Autószerviz hálózat – Gumi Centrum Mezey

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Gumi Centrum Mezey 1980 tavasza óta várja Hatvanban ügyfeleit. A műhely megalakulását követő első években az autógumi szerelésre helyezték a hangsúlyt.

A Gumi Centrum Mezey 1980 tavasza óta várja Hatvanban ügyfeleit. A műhely megalakulását követő első években az autógumi szerelésre helyezték a hangsúlyt.

A vállalkozás fennmaradásának zálogát a vevő központúság mellett a folyamatos fejlesztésben látták a kezdetektől. Ennek fényében a korai évek személyautós szereléseihez lépésenként kapcsolódott be a kis- és nagy teherautók, mezőgazdasági gépek, motorkerékpárok abroncsainak szerelése és javítása. Mint a legtöbb sikeres gumiszerelői vállalkozás, ők is meglátták a gyorsszerviz szolgáltatásokban rejlő lehetőséget. Ezért – megtartva a több évtizedes trendet – ebbe az irányba is tettek fejlesztési lépéseket.

Az ellátott feladatok palettája széles – az olajcserétől a fékszerelésen át a futómű beállításig helyet kap szinte minden javítási munka, amelyeket – mobil szerviz autójuknak köszönhetően – akár a műhelyen kívül is meg tudnak oldani. Az utóbbi nyarak hőségeire válaszolva elindították klímához kapcsolódó szolgáltatásukat, így ügyfeleik biztosan tiszta és feltöltött autóklímával utazhatnak a mindennapokban. A cég az új dolgokra nem kétkedve tekint, hanem egyenesen a lehetőséget látja meg benne. Jól példázza ezt, hogy amíg a mai kis- és középvállalkozások döntő többsége generációváltási problémákkal küzd, náluk nem ez a helyzet, ugyanis haladó szellemű vállalkozásként a fiatalság egyre nagyobb részben veszi magára a napi szintű és vezetői feladatok ellátását – ezzel is tudatosan készülve a közeljövő teljes körű cégvezetési kihívásaira.

A vállalkozás a 2010-es évek elejétől tagja a Premio Abroncs és Gyorsszerviz hálózatnak

Idejekorán észrevették, hogy egy nemzetközi jelenléttel bíró szervizhálózat nemcsak arculati megjelenést biztosít tagjainak. Olyan tudástárhoz is hozzájuttathatja őket, amellyel hosszú évek kísérletezgetéseit tudja megspórolni nekik. A Gumi Centrum Mezey ügyvezetése részese annak az 5 Premio szerviznek, akik a hálózat által szervezett „Cégvezetés és menedzsment” tréning keretében 1 éven keresztül elméleti és gyakorlati képzéssel bővítik tudástárukat, így reagálva a megváltozott munkaerő piaci kihívásokra. A 2017-es évben a flottákkal folytatott sikeres munkájuk eredményeként elnyerték a Premio Abroncs és Autószerviz hálózat „Legjobban fejlődés flotta szervizelésben” díját.

Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Pneuservis 1996-ban jelent meg az európai piacon olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Pneuservis mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel. Munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat szlovákiai ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

Premio Pneuservis csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS) dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Pneudiscount márkanéven, a GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját, mint a legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon, a Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban és fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette. Ekkor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ön is szeretne tag lenni?

​Kapcsolattartó

Miklós Pál 
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Győző Sipőcz
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kft.
1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − tizenhét =