Legfrissebb hírek

Alliance AGRI STAR II: A fejlesztés és a tapasztalat szimfóniája

Rate this post

A tervezési folyamat során magas minőségű anyagok kerültek kiválasztásra. Az AGRI STAR II vázának megerősítéseként PET és polietilén-tereftalátot alkalmaznak

A tervezési folyamat során magas minőségű anyagok kerültek kiválasztásra. Az AGRI STAR II vázának megerősítéseként PET és polietilén-tereftalátot alkalmaznak

Kiváló minőségű összetétel

A gyakran használt nylon helyett a karkaszhoz és az öv részekhez a rendkívül tartós poliésztert választották. Ez biztosítja, hogy a gumiabroncsok „megtartsák körkörös formájukat” és alakjukat folyamatos használat során is.Továbbá segíti a futófelület ideiglenes deformálódásának elkerülését. Nylon szövetváz esetén előfordulhat, hogy nagy igénybevételt jelentő műveleteket követően az abroncs felhevül és a kihűlés folyamatában deformálódik. A gumiabroncs eredeti alakjának mindenkori megtartása tovább növeli a tökéletes közúti teljesítményt és a megbízható tapadást a gumiabroncs teljes élettartama alatt.

Földeken és közúton

Napjainkban a mezőgazdaság – legyen szó saját gazdálkodásról, szerződéses munkavégzésről vagy  a napi szállításokról – egyre nagyobb  hangsúlyt kap. Az Alliance mérnökei elfogadták azt a kihívást: miszerint a traktor gumiabroncsokat úgy kell kialakítani, hogy megfeleljenek ennek az egyre növekvő igénynek. Olyan megoldásokat kínálnak, amelyek nagyobb vezetési kényelmet, alacsonyabb zajszintet és rázkódást, nagyobb sebességet, kisebb kopást, valamint jó kormányozhatóságot és fékteljesítményt biztosítanak. Mindezt amellett, hogy a földeken is a legjobb teljesítményt nyújtják.

Az egymást átfedő bordák középső részéhez több gumiréteget adtak hozzá. Ez a többlet gumi mennyiség nagyobb stabilitást biztosít, aszfalton való használat során lassabban kopik, miközben még inkább megnöveli a közúton tapasztalt vezetési élményt. A „D” sebességi besorolás – 65 km/h – egy újabb olyan, nem megszokott jellemző, amellyel a mérnökök megnövelték a traktorok közúti teljesítményét, és javították a traktorvezetők vezetési élményét. A tervezési megoldások kiváló öntisztító képességeket is biztosítanak ennek a gumiabroncsnak, amelyek egyaránt fontosak a földeken végzett műveletek során, valamint annak érdekében, hogy amikor a traktor elhagyja a földeket, ne piszkolja össze a közutat.

A StratifiedLayer technológia (SLT) titka

Az AGRI STAR II több különleges szerkezeti jellemzővel rendelkezik. Az első ezek közül az egyedülálló StratifiedLayer technológia (SLT), amelyet kizárólagosan az AllianceTire Group mérnökei fejlesztettek ki.

Az SLT technológia különleges jellemzője az a képesség, hogy a bordák  első 40%-os lekopása után „új életet ad” a gumiabroncsnak, és ismét tökéletes tapadást biztosít az abroncs élettartamának második felében. Míg az abroncs teljesen új, az erőteljes tapadást a bordák nagy csúszásmentes mélysége biztosítja. 40%-os kopás után, amikor a bordák felső rétege már teljesen eltűnt, az alsó réteg lép akcióba. Ekkor a bordák geometriája megváltozik, és az alsó réteg különböző szögű profilnak köszönhetően szélesebbek, és íveltebbek lesznek. Ekkor a lecsökkent csúszásmentes mélységet a gumiabroncs és a talaj nagyobb érintkezési felülete kompenzálja: különböző szögeiknek köszönhetően a bordák erőteljesen eltolják a sarat, és így ismét tökéletes tapadást biztosítanak.

A bordák geometriájának ez a változása az a titok, ami az AGRI STAR II különleges teljesítménye és tartóssága mögött rejlik.

De ez még nem minden: A kétlépcsős profil kialakítás megakadályozzák a bordák eltömődését és sárvédőként működnek. Így tovább növelik a kiváló öntisztító jellemzőket az olyan tulajdonságokkal együtt, mint a szélesebb futófelület, az egymást átfedő központi blokkok, a különleges szöget bezáró minta és a bordák sima profilja. Az AGRI STAR II az igazán lenyűgöző teljesítmény és a maximális tartósság szinonímája.

Az Alliance gumiabroncsoknak hivatalos forgalmazója a Bohnenkamp Kft.

További információért és termék kínálatért keresse a cég munkatársait bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: +36 22 372 261
E-mail: info@bohnenkamp.hu
Web: www.bohnenkamp.hu/hu/kapcsolat/

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

"Példamutató" új Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

„Példamutató” – Vredestein Ultrac Pro

A Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − öt =