Legfrissebb hírek

Bővül a Vredestein Quatrac Pro négyévszakos gumiabroncsok választéka

Rate this post

Tovább bővül a kiemelkedően nagy teljesítményű autókhoz készült Vredestein Quatrac Pro négyévszakos gumiabroncsok választéka

Bővül a kiemelkedően nagy teljesítményű autókhoz készült Vredestein Quatrac Pro négyévszakos gumiabroncsok választéka
  • 17 új opció válik elérhetővé a 18–21 colos keréktárcsákkal rendelkező nagy teljesítményű autókhoz és SUV-okhoz
  • Az egyedi kialakítás és anyagösszetétel egész évben biztonságos és pontos kezelhetőséget biztosít
  • Az első új méretek 2023. februárjában válnak elérhetővé, míg a továbbiak a második negyedévben érkeznek

A Quatrac Pro választéka jelenleg 103 különböző méretopciót tartalmaz

Az Apollo Tyres a 18–21 colos tartományban 17 új opcióval bővíti a kiemelkedően nagy teljesítményű (UHP) autók szegmense számára készült, díjnyertes Vredestein Quatrac Pro négyévszakos gumiabroncsainak kínálatát. A Quatrac Pro választéka jelenleg 103 különböző méretopciót tartalmaz a 17–22 colos keréktárcsákkal rendelkező autók számára.

A Quatrac Pro négyévszakos gumiabroncsot kimondottan a nagy teljesítményű járművek számára tervezték és fejlesztették ki, és futókeveréke olyan egyedi anyagösszetétellel bír, amely optimalizálja a gyorsítás közbeni úttartást, és egész évben kiváló tapadást biztosít a fékezés és a nagy sebességű kanyarodás során. A magas szilika- és műgyanta-tartalma, valamint a speciális kialakítású futófelület-mintázata pedig javítja a nedves útfelületeken való kezelhetőséget.

A további méretek között megtalálhatók kimondottan az első és hátsó tengelyekre tervezett darabok, ami elsőkerék-, hátsókerék- és összkerék-meghajtású hajtáslánc-konfigurációk esetén is képes optimális erőátvitelt biztosítani. Az újonnan bemutatkozó méretek gondoskodnak róla, hogy a Quatrac Pro számos különféle autóhoz és SUV-hoz ideális legyen, beleértve a Mercedes G-osztály, a BMW 4-es sorozat, a Range Rover Velar és az Audi Q3 nagy teljesítményű változatait is.

A tavalyi évben a Quatrac Pro több új díjat is elnyert különböző független abroncsteszteken

Az AUTO Straßenverkehr magazinnál például az „Ár/érték kategória győztese” lett, míg az ACE Lenkrad „Javasolt” kategóriába sorolta a négyévszakos gumiabroncsokat vizsgáló tesztjén. Az AutoBild >>> magazin tesztelőit szintén lenyűgözte a gumiabroncs, és külön kiemelték annak havas körülmények között nyújtott teljesítményét, valamint „a nedves lejtőkön biztosított stabil vezetési jellemzőit és rövid féktávolságát, illetve alacsony menetzaját”.

Yves Pouliquen, az Apollo Tyres értékesítési és marketing csoportjának vezetője így fogalmazott:

„Az új termékbevezetési programunkkal az ügyféligényekre reagálunk, hogy továbbra is biztosíthassuk a nagy teljesítményű járművekhez készült négyévszakos termékeink sikerességét. A megújult Quatrac Pro kínálat tagjai az eddigiekhez hasonlóan osztályelső kezelhetőséget biztosítanak, az új termékekkel pedig még több ügyfél igényeit elégíthetjük ki Európa-szerte. A K+F osztályunk tagjai hosszas tesztelések során gondoskodtak róla, hogy az új méretek is az eddig kapható Quatrac Pro gumiabroncsoktól megszokott, díjnyertes teljesítményt és biztonsági jellemzőket nyújtsák.”

A Vredestein márka az 1990-es évek elején a négyévszakos gumiabroncsok szegmensének úttörőjévé vált

Jelenleg – már az Apollo Tyres tagjaként – a négyévszakos gumiabroncsok légbőségesebb választékát kínálja a piacon. Az Apollo Tyres a legutóbbi innovációjaként a Vredestein Quatrac Pro EV gumiabroncs bemutatását jelentette be. Ez Európa első, kifejezetten akkumulátoros elektromos és hibrid járművekhez készült négyévszakos gumiabroncsa. A Quatrac Pro kínálat elsőként megjelenő új méretei 2023. februárjában válnak elérhetővé, míg a továbbiak a második negyedévben érkeznek.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Nemzetközi nőnap a Bridgestone gyárban

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − egy =