Vredestein Quatrac Pro EV

Rate this post

Vredestein Quatrac Pro EV: Innovatív anyagokkal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négyévszakos gumiabroncsa

Innovatív anyagokkal és dizájnnal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négy évszakos gumiabroncsa: a Vredestein Quatrac Pro EV

Az Apollo Tyres megerősítette, hogy az új Vredestein Quatrac Pro EV, amely decemberi piaci bevezetésével Európa első, kifejezetten elektromos járművek számára készült négy évszakos gumiabroncsa lesz. Számos fejlett tervezési jellemzővel és innovatív anyaggal mutatkozik be. A kifejezetten az akkumulátoros meghajtású elektromos és hibrid járműveken való egész éves használatra kifejlesztett gumiabroncsot úgy tervezték, hogy nagyobb hatótávolságot biztosítson. Eközben minden körülmények között – akár jeges és havas úton is – kiváló tapadást biztosít.

Az elektromos járművekhez készült új gumiabroncsot a Vredestein díjnyertes négyévszakos gumiabroncsainak jelenlegi választékával való összehasonlításban vetették vizsgálatok alá

Az Apollo Tyres számítógépes szimulációi és valós körülmények végzett tesztjei megerősítették, hogy az elektromos járművekhez való új gumiabroncs kiváló tapadást biztosít. Alacsonyabb gördülési ellenállásának és könnyebb felépítésének köszönhetően növeli a hatótávot. Kisebb a környezetre gyakorolt hatása, kevesebb zajt kelt, csendesebb és kényelmesebb utazást biztosít, valamint csökkenti a féktávolságot.

Emellett a Vredestein Quatrac Pro EV tervezésénél fogva kevesebb CO2 keletkezik a gyártási folyamat során. Ezzel is hozzájárul a teljes életciklusra vetített szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez. Az új gumiabroncsot az Apollo Tyres két európai gyártóüzemében, a hollandiai Enschedében és a magyarországi Gyöngyöshalászon fogják gyártani.

Az elektromos járművekhez való új gumiabroncs minden időjárási körülmény esetében megbízható

Teljesítménye teljes mértékben megfelel a négyévszakos gumiabroncsokra vonatkozó legmagasabb ipari szabványoknak. Így az abroncs kiérdemelte a „hármas hegycsúcsot és hópelyhet” ábrázoló szimbólum használatát, amely az oldalfalon feltüntetve igazolja a téli körülményeknek való megfelelést.

A Vredestein Quatrac Pro EV esetében első ízben alkalmazott újdonságok között szerepel a negyedik generációs polimerek. Az „intelligens” szilika optimalizált keveréke a futófelületben, amely maximalizálja a nedves felületen való tapadást, miközben alacsony gördülési ellenállást biztosít. A használat közbeni energiafogyasztás csökkentéséről a gumiabroncs jelentősen könnyebb szerkezete gondoskodik. A vékonyabb oldalfalaknak, az alacsonyabb peremnek és az övhöz használt könnyebb anyagnak köszönhetően.

Az elektromos járművekhez való új gumiabroncs számos új, kimondottan az elektromos járművekre szabott tervezési jellemzővel rendelkezik

Ezek közé tartoznak a hosszanti mintaárkok, amelyek sokkal meredekebb oldalfalakkal rendelkeznek, hogy megbirkózzanak a nagyobb kanyarodási terheléssel. A belső vállrésznél szélesebb külső vállrész, amely biztosítja a deformációnak való ellenállást, és javítja a kezelhetőséget száraz és nedves útfelületen.

A Vredestein Quatrac Pro EV gumiabronccsal kapcsolatos további részletekre – a teljesítmény adatokat és a rendelkezésre álló méreteket is beleértve – a bevezetés előtt fog fény derülni.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − 2 =