A Vredestein Wintrac Pro – Első helye az AutoBild 2018-as tesztjén

Rate this post

Az Auto Bildsportscars, a vezető német autós magazin októberi számában közzétette legfrissebb téli gumiabroncs-tesztjének eredményeit. Az egyesült államokbeli Sziklás-hegységben található Yellowstone Nemzeti Parkban, valamint az Ausztriában végzett teszteken a Vredestein 245/45 R18 Wintrac Pro gumiabroncsa az első helyen végzett. Elnyerte a tekintélyes „példaértékű” („vorbildlich”) minősítést.

A Vredestein Wintrac Pro a Kölnben megrendezett „The Tire” nemzetközi kiállításon mutatkozott be. A téli abroncsot kifejezetten a legerőteljesebb gépjárművekre tervezték. A 17 colos és a fölötti, kiemelkedő teljesítményű szegmens növekvő piaci igényeire válaszul. Ez a gumiabroncs kiváló kanyarodás közbeni tapadást, nedves útfelületen elérhető rövid féktávolságot, valamint páratlan kezelhetőséget biztosít, még nagy sebesség mellett is. Számos méretben áll rendelkezésre az Y sebességbesorolásban, így ideális akár legfeljebb 300 km/h sebesség melletti használatra is.

A téli gumiabroncsok új etalonja
„Ez a legutóbbi elismerés remekül igazolja a Vredestein márka által tett ígéret valóságalapját” Tette hozzá Matthias Urban, az Apollo Vredestein európai értékesítési vezetője. „Elköteleztük magunkat amellett, hogy páratlan téli teljesítményt kínáljunk. Az AutoBild tesztjének eredménye a bizonyíték, hogy ezt sikeresen el is értük. Mi több, ez jól mutatja, hogy a Vredestein továbbra is épít a téli gumiabroncs szektorban birtokolt, már így is tekintélyes örökségére. Az első, magas szilika tartalmú technológiával gyártott téli gumiabroncsot 1995-ben mutattuk be a Snowtrac formájában. Ezt 2005-ben az akkor egyedüli módon W sebességbesorolással rendelkező, magas teljesítményű Wintrac xtreme követte. 2013-ban az Y sebesség besorolású Wintrac xtreme S. Az AutoBild legújabb tesztjének eredményei jól szemléltetik, hogy innovatív megközelítésünkkel továbbra is úttörő szerepet töltünk be.”

Intelligens kialakítás
A Giugiaro vállalattal együttműködve tervezett Vredestein Wintrac Pro a megnyerő kialakítást a legkorszerűbb technológiával ötvözi. A futókeverékben alkalmazott műgyanta és magas szilika tartalom a lehető legmagasabb szintű kezelhetőséget és fékteljesítményt biztosítja a havas és nedves útfelületeken. A lamellák és barázdák vadonatúj kialakítása biztosítja a lehető legjobb kezelhetőséget, valamint a kivételes fékteljesítményt és gyorsulást. A gumiabroncs megnyújtott, ovális érintkezőfelülete javítja a nedves útfelületeken nyújtott teljesítményt, a kormányzás hatékonyságát és a kanyarodási jellemzőket.

Az Apollo Vredestein vállalatról
Az Apollo Vredestein BV vállalat Európában és az Egyesült Államokban évente hétmillió elsőrendű gumiabroncsot gyárt és értékesít személygépkocsikhoz, kétkerekű járművekhez, teherautókhoz, valamint mezőgazdasági és ipari gépekhez. Az Apollo Vredestein az Apollo Tyres Ltd vállalat részét képezi, amely egy Indiában, Hollandiában és Magyarországon is gyártóegységekkel rendelkező nemzetközi abroncsgyártó nagyvállalat. Az Apollo Tyres Ltd két globális márkanév – az Apollo és a Vredestein – alatt forgalmazza termékeit. A vállalat termékei a márkás, exkluzív és többféle terméket forgalmazó ellátóközpontok kiterjedt hálózatának köszönhetően több mint 100 országban érhetők el.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − 12 =