FALKEN „AZENIS RS820”

Rate this post
25 éves a GumiPiac MagazinFile Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
Telefon: 305620602.
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Falken európai értékesítési vállalata bejelentette, hogy megkezdtük a FALKEN „AZENIS RS820” gumiabroncsok szállítását az Audi S3 számára.

A Falken Tire Europe GmbH, a Sumitomo Rubber Group európai értékesítési vállalata örömmel jelenti be, hogy megkezdtük a FALKEN „AZENIS RS820” gumiabroncsok szállítását az Audi S3 számára.

A FALKEN „AZENIS RS820” tervezésénél a pontos kezelhetőséget, stabilitást és irányítást minden vezetési körülmény között tartották szem előtt. Az „AZENIS RS820” aszimmetrikus futófelület-mintázattal rendelkezik, négy kerületi futófelületi hornygal. A továbbfejlesztett vállkialakítás jobb érintkezést biztosít az úttal és jobb oldalstabilitást száraz utakon.

Az abroncs a Falken motorsport fejlesztéseiből származó legújabb keverék- és építési technológiákra épül, mint például a hibrid aramid erősítőanyag. Az optimalizált övréteg egyenletes nyomáseloszlást biztosít, ami dinamikus vezetési élményt és fokozott biztonságot tesz lehetővé.

Az „AZENIS RS820” körbefutó futófelületi minták nemcsak jobb oldalirányú tapadást biztosítanak kanyarodás közben, hanem stabil, egyenes vonalú stabilitást is. A mintaárkok szélesek és mélyek, hogy kiszorítsák a vizet és megakadályozzák az aquaplaningot.

Az általános eredmény robusztus vezetési tulajdonságokat biztosít az útfelületek és az útviszonyok széles skáláján, nedvesen és szárazon egyaránt

A futófelület-kialakítás és -konstrukció csak az egyik feltűnő aspektusa a Falken legújabb és legjobb teljesítményű termékében, a másik pedig az Advanced 4D NANO Design technológia, amelyet alacsonyabb kopási arányú és hosszabb élettartamú keverékek létrehozására használnak. Mivel a tömeg szintén kulcsfontosságú tényező a nagy teljesítményű járművek esetében, a Falken mérnökei minden súlycsökkentési lehetőséget megvizsgáltak – mind az építőiparban, mind az összetettben.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A Kőhegyi Gumiszervíz büszkén mutatja be a Good Year mezőgazdasági gumikat, amelyeket kizárólagosan forgalmazunk Magyarországon

Kőhegyi Gumiszervíz – Csatlakozzon hozzánk!

A Kőhegyi Gumiszervíz büszkén mutatja be a Good Year mezőgazdasági gumikat, amelyeket kizárólagosan forgalmazunk Magyarországon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + tizenkilenc =