FALKEN e. ZIEX

Rate this post

FALKEN „e. ZIEX” – új gumiabroncs az elektromos járművekhez. Alacsony gördülési ellenállás, nagyobb terhelhetőség és jó futás teljesítmény

FALKEN „e. ZIEX” – új gumiabroncs az elektromos járművekhez. Alacsony gördülési ellenállás, nagyobb terhelhetőség és jó futás teljesítmény
Az elektromos abroncsok teljesítményére vonatkozó követelmények: Alacsony gördülési ellenállás, nagyobb terhelhetőség és jó futás teljesítmény

A Sumitomo Rubber elindítja a FALKEN e. ZIEX az elektromos járművek (EV) csereabroncsainak új sorozata Európában, ahol az elektromos járművek piaca gyors ütemben növekszik. Az általuk eddig kínált gumiabroncsok közül a legmagasabb szintű üzemanyag- (energia) hatékonysággal rendelkezik . A Falken e. ZIEX az elektromos járművekhez tervezett abroncsaik második sorozata, amely csatlakozik a DUNLOP „e. SPORT MAXX”-hoz, amelyet tavaly indítottak el Kínában.

Az alacsony gördülési ellenállás alapvető követelmény az elektromos járművek abroncsainak teljesítményében, mivel az alacsonyabb gördülési ellenállás jobb energiahatékonyságot jelent.

Ez viszont hozzájárul ahhoz, hogy egy elektromos jármű mennyit tud megtenni egyszeri töltéssel. Ugyanakkor az akkumulátorok jelentősen növelik az elektromos járművek súlyát, ami azt jelenti, hogy az elektromos járművek abroncsainak sokkal nagyobb terhelést is el kell viselniük.

Az elektromos motorok hangtalanul működnek, ami még jobban érezhetővé teszi az út és a gumiabroncsok zaját

Annak érdekében, hogy teljes mértékben megfeleljenek az elektromos járművek egyedi igényeinek, a FALKEN e. ZIEX teljes mértékben kihasználja a szabadalmaztatott „ADVANCED 4D NANO DESIGN” anyagfejlesztési technológiát.

Felhasználásával kifejlesztett innovatív, új gumikeverékkel készül, az üzemanyag- (energia) hatékonyság és a tapadási szilárdság egyidejű javítása érdekében. Emellett a gumiabroncs profilját is optimalizálták a futófelület szélességének csökkentésével a vállrészben. Ezáltal javítva az érintkezési felület egyenletességét a nagyobb terhelési ellenállás érdekében. Ráadásul a FALKEN e. ZIEX magában foglalja a szabadalmaztatott „SILENT CORE” (Specialized Noise Absorbing Sponge Technology) technológiát is, hogy csendesebb utazást biztosítson.

Ahogy világszerte egyre többen érdeklődnek a környezetvédelmi kérdések iránt, az elektromos járművek piaca egyre nagyobb figyelmet kap globális szinten.

Ahogy világszerte egyre többen érdeklődnek a környezetvédelmi kérdések iránt, az elektromos járművek piaca egyre nagyobb figyelmet kap globális szinten.

Válaszul ezekre a trendekre a Sumitomo Rubber Group nemrégiben elindította a DUNLOP „e. SPORT MAXX” az elektromos járművek abroncsainak új sorozatát. Történelmünk során a legmagasabb szintű üzemanyag- (energia-) hatékonysággal rendelkezik Kínában, ahol az elektromos járművek piaca elképesztő ütemben növekszik.

Mivel Európában is meglehetősen magas a környezettudatosság, nagy elvárásaink vannak a régió elektromos járműpiacának jövőjével kapcsolatban. Az új FALKEN e. ZIEX – reagáltunk az európai piac sajátos igényeire a nedves út felületen való vezetési teljesítmény további javításával.

A Sumitomo Rubber Group nemrégiben mutatta be új középtávú tervét

Elkötelezzük magunkat amellett, hogy megkétszerezzük erőfeszítéseinket elektromos jármű gumiabroncsok és egyéb fejlett termékek fejlesztésére és gyártására, hogy megfeleljenek a változó igényeinek, valamint a jövő fenntartható társadalmának.

Ennek érdekében azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy 2027-re 30%-kal csökkentjük a gördülési ellenállást és 20%-kal az abroncs teljes tömegét (a 2019-es szinthez képest). Már dolgozunk az elektromos jármű abroncsok következő generációjának kifejlesztésén, hogy elérjük ezeket a célokat.


Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc − öt =