PIRELLI P ZERO RACE 4S TLR KERÉKPÁR GUMIABRONCS

Rate this post

A PIRELLI piacra dobja a P ZERO RACE 4S TLR KERÉKPÁR GUMIABRONCSÁT AMI MINDEN IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT IS JÓL TELJESÍT

A PIRELLI piacra dobja a P ZERO RACE 4S TLR KERÉKPÁR GUMIABRONCSÁT
  • Az új SPEEDCORE technológia, amely simán gördíti az abroncsot, és alacsony a defekt kockázata
  • SmartNET Silica keverék: tökéletes hideg vagy nedves aszfalton, teljes körű teljesítményt nyújtva
  • A felújított Milano-Bollate üzemben készült

A Pirelli bemutatja a P ZERO Race 4S TLR országúti kerékpár gumiabroncsot. A Pirelli négyévszakos gumiabroncs tömlő nélküli változatát, amelyet a felújított Milano-Bollate üzemben gyártanak. Az új univerzális abroncs a P ZERO Race 4S clincher változat sikerét követi. Az új kerékpár gumiabroncs esztétikailag változatlan maradt a tömlős típusú változathoz képest. Azon belül olyan új technológiákat és korábbi szabadalmakat tartalmaz, amelyek a Pirelli csúcskategóriás kerékpáros szektorban szerzett tapasztalatait hasznosítják.

Futófelület négyévszakos futó keverékkel

A P ZERO Race 4S TLR futófelülete valójában a díjnyertes SmartNET Silica keverékkel készült. Ugyanaz, mint a Cinturato Velo kerékpár gumiabroncsban. A Pirelli szabadalmaztatott anyagkeveréke, a SmartNET egy szilícium-dioxid alapú molekula, amelynek konfigurációja eltér a hagyományos szilícium-dioxid molekuláktól. Megnyúlt pálcikaformája természetes önbeálló hajlamot mutat, ami számos előnnyel rendelkezik a teljesítmény szempontjából. Ezek közül a négyévszakos gumiabroncsokban a legértékesebb a vízhez való természetes kémiai affinitása. Általában az alacsony hőmérséklet, amely a nedves és/vagy tipikus hideg időjárási felületeken is kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik.

SPEEDCORE: ARAMID ALKALMAZÁSA

A külső SmartNET Silicával kombinálva a P ZERO Race 4S TLR szerkezete belülről az innovatív SPEEDCORE technológiával van felszerelve, amely Aramid részecskéket tartalmazó vegyületréteget használ. A SPEEDCORE technológia előnyben részesíti a levegő visszatartását, alacsony a gördülési ellenállása és fokozott védelmet nyújt a defektek ellen. Ezt az új technológiát a Pirelli versenykeverékek terén szerzett tapasztalatának köszönhetően fejlesztették ki. Először a P ZERO Race TLR kerékpár gumiabronccsal mutatták be a piacon, amely szintén a Milano-Bollate létesítmény terméke.

Az ehhez hasonló négyévszakos gumiabroncsok esetében a SPEEDCORE technológia alkalmazása simán gurul az abroncs burkolata, a SmartNET Silica keverékkel való kombináció pedig – amely még az őszre és a télre jellemző nedves felületeken is elősegíti a tapadást – a gumiabroncsok simán gurulását eredményezi. A termék egész évben használható, teljes körű teljesítménnyel.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 − kilenc =