Legfrissebb hírek

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Rate this post

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken
A Michelin ezzel a tömlő nélküli gumiabronccsal bővíti MICHELIN POWER termékcsaládját, amely a legigényesebb kerékpárosok igényeit is kielégíti.
  • A MICHELIN Power Adventure azokat a kerékpárosokat célozza meg, akik idejük 80%-át az utakon, 20%-át pedig ösvényeken töltik a hibrid futófelület-kialakításnak köszönhetően.
  • A nagy teljesítményű Michelin kerékpár gumiabroncs két színben kapható, hogy a legjobban passzoljon kerékpárjához

EGYEDÜLÁLLÓ GUMIABRONCS 80%-BAN KÖZÚTI ÉS 20%-BAN TEREP HASZNÁLATRA

Abban az időben, amikor a murvás kerékpárok egyre sokoldalúbbá válnak, a Michelin megfelel a kerékpárosok elvárásainak. 2023-ra egy új terméket kínál, a MICHELIN Power Adventure-t. A MICHELIN Power termékcsaládot kiegészítve ez a kerékpár gumiabroncs azoknak a sportoló nőknek és férfiaknak szól, akik kalandra vágynak, és akik alacsony gördülési ellenállásra és kiváló tapadásra vágynak.

A sorozat második terep kerékpár gumiabroncsaként a Power Adventure kiemelkedik a MICHELIN Power Gravel abroncs közül. Ez köszönhető a futófelület mintázatának, amelyet úgy terveztek, hogy nagy teljesítményt nyújtson aszfalton, miközben jó tapadást biztosít terepen. Ez a gumiabroncs tökéletes terep rajongóknak, és általánosabban kerékpározáshoz, túrázáshoz és városi ingázáshoz.

A MICHELIN POWER ADVENTURE KERÉKPÁR GUMIABRONCS, ÖTVÖZI A NAGY TELJESÍTMÉNYT ÉS AZ ESZTÉTIKÁT

A futófelület kis tömbjei és a sima középső mintázat kialakítása lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy kívánságaik szerint haladjanak földes vagy kavicsos utakon. Míg a finoman mintázott futófelület a szelídítetlen utakra alkalmas, a sima középső öv lehetővé teszi a kerékpárosok számára a sebesség növelését, miközben a kerékpár gumiabroncs maximális tapadást biztosít az aszfalton.

Az új és exkluzív gumikeverék, a Gum-X Technology optimalizálja a tapadást száraz és nedves felületeken a nagyobb biztonság és jobb teljesítmény érdekében. Sőt, a MICHELIN Power Adventure a „BEAD 2 BEAD” technológiát használja. Ez egy további védőréteggel veszi körül a teljes vázszerkezetet, ami nagyon jó tartósságot biztosít. Végezetül, ami a szerkezetet illeti, a 3 x 100 TPI váz könnyebb és nagyobb kényelmet kínál, hogy magabiztosan tekerhessen kilométereken keresztül.

Az általa kínált nagy teljesítmény mellett a MICHELIN Power Adventure-t az esztétika iránti törekvés is megmutatkozik. Két különböző oldalfalszínével (fekete vagy klasszikus) ez a kerékpár gumiabroncs passzolni fog kerékpárjához.

A tömlő nélküli változatban is elérhető MICHELIN Power Adventure, széles méretválasztékkal: 30-622; 36-622; 42-622; 48-622. méretben érhető el.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Continental ContiAttack SM 2Continental

Az új ContiAttack SM 2: Erős futásteljesítmény és teljesítmény közúti és versenypályán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + tizenkettő =