Pirelli a Cinturato Gravel S (Soft Terrain)

Rate this post

A Pirelli a Cinturato Gravel S (Soft Terrain) piaci bevezetésével egészíti ki a murvás utakra készült kerékpár gumiabroncs-kínálatát

A Pirelli a Cinturato Gravel S (Soft Terrain) piaci bevezetésével egészíti ki a murvás utakra készült kerékpárabroncs-kínálatát, a legpuhább és legnagyobb kihívást jelentő terepekre tervezett változatával.
  • Kiválóan kidolgozott futófelületi minta azoknak, akik kerékpárral közlekednek utakon, kavicsos utakon és kihívásokkal teli terepen
  • Robusztus, megerősített kerékpár gumiabroncs szerkezet a legtechnikásabb pályák megküzdésére, még nehéz időjárási körülmények között is

Ezzel az új kerékpár gumiabronccsal a Pirelli a legteljesebb választékot kínálja a piacon

A kínálatban megtalálható a Cinturato Gravel S gumiabroncs, amely minden felhasználásra alkalmas, a szabadidős kerékpározástól a versenyzésig. Minden terepre és minden típusú versenyző számára ajánlott.

A sorozat többi kerékpár gumiabroncsához (RC, H, M) hasonlóan a Cinturato Gravel S is tömlő nélküli változatban készül, a sorozat többi termékéhez hasonlóan.

Speed GRIP keverék

A Pirelli által kifejlesztett keverék, tökéletesen ötvözi a az offroad keverék tipikus jellemzőit, amelyeket magas mechanikai ellenállás és alacsony gördülési ellenállás jellemez. Ehhez még hozzá adódik a jó tapadás nedves és száraz úton egyaránt.

A Cinturato Gravel S futófelületi mintázatát a Pirelli mérnökei fejlesztették ki

A futófelület blokkjait újra tervezték és módosították, hogy biztonságosan kezeljék a kavicsos utakat. Még olyan egészen technikás és durva utakat is beszámítva, ahol a tapadás és a biztonság a legfontosabb. Ezt anélkül tették, hogy elhanyagolnák a könnyű kezelhetőséget és az úton való tapadást. 

A Pirelli által idén júliusban piacra dobott, murvás versenyekre szánt RC változathoz hasonlóan az új S változatot is megerősítették a sorozat többi Cinturato Gravel abroncsához képest.

Könnyen vezethető, strapabíró és robusztus, ideális nedves, nyirkos, sáros talajon. Tökéletes választás az őszi szezonra. A Cinturato Gravel S már megvásárolható, 40-622 és 45-622 méretben, hagyományos fekete és Classic változatban is. Az 50-622-es és az 50-584-es méretű Classic verzió zárja majd a választékot, ami a következő hónapokban kerül a piacra.


Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + öt =