Pirelli a Cinturato Gravel S (Soft Terrain)

Rate this post

A Pirelli a Cinturato Gravel S (Soft Terrain) piaci bevezetésével egészíti ki a murvás utakra készült kerékpár gumiabroncs-kínálatát

A Pirelli a Cinturato Gravel S (Soft Terrain) piaci bevezetésével egészíti ki a murvás utakra készült kerékpárabroncs-kínálatát, a legpuhább és legnagyobb kihívást jelentő terepekre tervezett változatával.
  • Kiválóan kidolgozott futófelületi minta azoknak, akik kerékpárral közlekednek utakon, kavicsos utakon és kihívásokkal teli terepen
  • Robusztus, megerősített kerékpár gumiabroncs szerkezet a legtechnikásabb pályák megküzdésére, még nehéz időjárási körülmények között is

Ezzel az új kerékpár gumiabronccsal a Pirelli a legteljesebb választékot kínálja a piacon

A kínálatban megtalálható a Cinturato Gravel S gumiabroncs, amely minden felhasználásra alkalmas, a szabadidős kerékpározástól a versenyzésig. Minden terepre és minden típusú versenyző számára ajánlott.

A sorozat többi kerékpár gumiabroncsához (RC, H, M) hasonlóan a Cinturato Gravel S is tömlő nélküli változatban készül, a sorozat többi termékéhez hasonlóan.

Speed GRIP keverék

A Pirelli által kifejlesztett keverék, tökéletesen ötvözi a az offroad keverék tipikus jellemzőit, amelyeket magas mechanikai ellenállás és alacsony gördülési ellenállás jellemez. Ehhez még hozzá adódik a jó tapadás nedves és száraz úton egyaránt.

A Cinturato Gravel S futófelületi mintázatát a Pirelli mérnökei fejlesztették ki

A futófelület blokkjait újra tervezték és módosították, hogy biztonságosan kezeljék a kavicsos utakat. Még olyan egészen technikás és durva utakat is beszámítva, ahol a tapadás és a biztonság a legfontosabb. Ezt anélkül tették, hogy elhanyagolnák a könnyű kezelhetőséget és az úton való tapadást. 

A Pirelli által idén júliusban piacra dobott, murvás versenyekre szánt RC változathoz hasonlóan az új S változatot is megerősítették a sorozat többi Cinturato Gravel abroncsához képest.

Könnyen vezethető, strapabíró és robusztus, ideális nedves, nyirkos, sáros talajon. Tökéletes választás az őszi szezonra. A Cinturato Gravel S már megvásárolható, 40-622 és 45-622 méretben, hagyományos fekete és Classic változatban is. Az 50-622-es és az 50-584-es méretű Classic verzió zárja majd a választékot, ami a következő hónapokban kerül a piacra.


Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük