Legfrissebb hírek

Autonet – Nálunk az ügyfél a szervizé! 1 rész

Rate this post

Akciós termékek, gumiabroncs szereléshez!

Az új Bosch TCE 4430 kerékszerelő számos innovatív megoldással segíti a műhelyek munkáját, kialakítása pedig a maximális gyorsaságot, teljesítményt és tartósságot szolgálja. Optimális választást jelent még a legnagyobb kihívást jelentő, személyautókhoz való UHP és RFT, ill. a könnyű haszongépjárművekhez való gumiabroncsok esetén is. A megfelelő kiegészítőkkel motorkerékpár-abroncsokhoz is használhatók. Innovatív G-Frame koncepció.

Az új kerékszerelők lényege az egyedülálló Bosch G-Frame koncepció. A fejlett konstrukció növeli a gép stabilitását, továbbá csökkenti a szerkezetre ható erőket, ezáltal védi az abroncsot és a keréktárcsát a szerelés közbeni károsodástól. Az abroncscserét így gyorsabban el lehet végezni, ezáltal az új gépek ideálisak az abroncscserét gyakran végző gumis szakműhelyek számára.

Az átalakított és 4 fokozatban állítható abroncsperem-lenyomó akár 40%-kal gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé. A speciális kialakítású abroncs-peremlenyomó biztosítja a keréktárcsa sérülésmentes szerelését. A rövidebb hengerlöket miatt kevesebb sűrített levegőre van szükség, és ezáltal csökken a kompresszor energiafelhasználása. A váz rendkívüli stabilitása miatt pedig kisebb mértékű kézi megvezetés szükséges.

A pneumatikusan billenthető szerelőoszlop meg lett erősítve, növelve ezzel a legnagyobb terhelésnek kitett alkotóelemek robusztusságát és stabilitását. A szerelőfej is egy megerősített hatszögletű szerkezeten fekszik fel, ami egyszerűbbé teszi a le- és felszerelést, továbbá növeli a kezelő biztonságát és védi a keréktárcsát. Egy, a felfogató tányér hengerére rögzített sárga terelőlemez kiegészítő védelmet nyújt a kezelőnek.

Részletes információ: A Teljes akció pdf anyagát itt töltheti le >>>

Részletekért forduljon az Autonet képviselőjéhez, szakmai tanácsért pedig:
Barina Gyulához diagnosztikai tanácsadóhoz (Mobil: +36 20 280 0362)

Akció időtartama:
2017.07.25. – 2017.08.31. között, illetve a készlet erejéig érvényes.

Komplex műhely megoldások szakértő szállítója
2120 Dunakeszi, Pallag u. 43.
T: +36 27 548 201
F: +36 27 548 218
office@autonet-group.com;
www.autonet-group.hu

Ezt olvasta már?

Continental ContiAttack SM 2Continental

Az új ContiAttack SM 2: Erős futásteljesítmény és teljesítmény közúti és versenypályán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + tíz =