Legfrissebb hírek

Goodyear és Dunlop a BMW 5 modelleken

Rate this post

A Goodyear Dunlop büszkén jelenti be, hogy nyári és téli gumiabroncsainak széles választéka gyári szerelésként kerülhet a BMW 5-ös sorozat modelljeire.

A sorozat jármű vezetői nyáron a Goodyear UHP Eagle F1 Asymmetric 3, télen pedig a Goodyear UltraGrip 8 Performance teljesítményére hagyatkozhatnak. A Goodyear abroncsokon kívül az 5-ös sorozathoz választható még a Dunlop sportos nyári UHP abroncsa, a Sport Maxx RT2, téli útviszonyok között pedig a Dunlop Winter Sport 4D gondoskodik a megfelelő teljesítményről.

Valamennyi Goodyear és Dunlop abroncsra rákerül a csillag jelzés: ez tanúsítja, hogy a BMW Csoport jóváhagyta az abroncsot eredeti felszerelésként.

Nick Harley, a Goodyear EMEA régió OE ügyfeleiért (OriginalEquipment) felelős ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a BMW Csoport minket választott és ennyire sokféle abronccsal szolgálhatjuk ki az igényeiket. Termékeink kiváló megoldást jelentenek az 5-ös sorozat különböző stílusú jármű vezetőinek. A nagyszerű vezetési élmény magas teljesítménnyel, komforttal és biztonsággal párosul, minden körülmények között.”

Ezt olvasta már?

Continental ContiAttack SM 2Continental

Az új ContiAttack SM 2: Erős futásteljesítmény és teljesítmény közúti és versenypályán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × egy =