A Dunlop gumiabroncsai dobogós helyezést értek el 6 vezető szaklap nyári-gumiabroncs tesztjén

Rate this post

gumiszerelo defeket 660

A nagy-teljesítményű abroncsairól ismert Dunlop bejelentése szerint aDunlop Sport BluResponse abroncsokat vezető, független abroncsteszten értek el dobogós helyezést, amelyeket Európa rangos sajtóorgánumai végeztek.

A Sport BluResponse különböző méretű abroncsainak tesztelése 2014 májusa és novembere között zajlott, az eredményeket pedig februártól kezdődően tették közzé. Ezek az eredmények is bizonyítják a Dunlop elkötelezettségét a teljesítmény, valamint a kivételes nedves és száraz fékhatással, és üzemanyag-takarékos kialakítással rendelkező gumiabroncsok iránt.

A Sport BluResponse hat rangos abroncsteszten is bebiztosította a dobogós helyezést, amit az alábbi kiadványok tettek közzé: ÖAMTC / TCS és ACE-Lenkrad / GTÜ / ARBÖ, „különösen ajánlott” minősítéssel; Auto motor und sport, illetve Auto Straßenverkehr „ajánlott” minősítéssel; ADAC/Stiftung Warentest „jó” minősítéssel, valamint a Teknikens Värld

„Örömmel tölt el minket, hogy a Dunlop Sport BluResponse számos európai szaklap szerint ennyire jól teljesített a versenytársakkal szemben” – nyilatkozta Hans Vrijsen, a Dunlop EMEA-régióért felelős marketingigazgatója.

„Célunk, hogy olyan abroncsok kerüljenek a piacra, amelyek illenek a fogyasztók felgyorsult életviteléhez és az úton előforduló számos helyzethez egyaránt. Büszkék vagyunk, hogy ezek az eredmények tükrözik elhivatottságunkat az elsőosztályú termékek gyártása iránt.”

A Sports BluResponse teljesítményén kívül a Sport Maxx RT is első helyet ért el a Gute Fahrt tesztjén, „nagyon jó” minősítéssel, az SP QuattroMaxx pedig második helyezést és „különösen ajánlott” minősítést ért el az Off Road magazin tesztjén.

Ezt olvasta már?

A felni kalkulátor lehetőséget ad háttérkép választásra

Felni kalkulátor 3D-ben, a megfelelő választásért

Itt a tavasz, kezdődik a felniválasztás időszaka. Ebben segít a felni kalkulátor, akár 3D funkcióval is. - Megmutatom részletesen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük