Legfrissebb hírek

A Dunlop Sport BluResponse abroncsainak tesztelése

Rate this post

A Dunlop gumiabroncsai dobogós helyezést értek el hat vezető szaklap nyári-gumiabroncs tesztjén

A Dunlop Sport Maxx Race 2 „N2-besorolású” eredeti felszerelésként (OE) érhető el a vadonatúj Porsche 718 Cayman GT4 RS-en, amely a Porsche 718-as családjának csúcsváltozata

A nagy-teljesítményű abroncsairól ismert Dunlop bejelentése szerint a Dunlop Sport BluResponse abroncsokat vezető, független abroncsteszten értek el dobogós helyezést. Ezt Európa rangos sajtóorgánumai végeztek.

A Sport BluResponse különböző méretű abroncsainak tesztelése 2014 májusa és novembere között zajlott, az eredményeket pedig februártól kezdődően tették közzé. Ezek az eredmények is bizonyítják a Dunlop elkötelezettségét. Teljesítmény, valamint a kivételes nedves és száraz fékhatással, és üzemanyag-takarékos kialakítással rendelkező gumiabroncsok iránt.

A Sport BluResponse hat rangos abroncsteszten is bebiztosította a dobogós helyezést, amit az alábbi kiadványok tettek közzé:

ÖAMTC / TCS és ACE-Lenkrad / GTÜ / ARBÖ, „különösen ajánlott” minősítéssel; Auto motor und sport, illetve Auto Straßenverkehr „ajánlott” minősítéssel; ADAC/Stiftung Warentest „jó” minősítéssel, valamint a Teknikens Värld

„Örömmel tölt el minket, hogy a Dunlop Sport BluResponse számos európai szaklap szerint ennyire jól teljesített a versenytársakkal szemben”

– nyilatkozta Hans Vrijsen, a Dunlop EMEA-régióért felelős marketingigazgatója.

„Célunk, hogy olyan abroncsok kerüljenek a piacra, amelyek illenek a fogyasztók felgyorsult életviteléhez és az úton előforduló számos helyzethez egyaránt. Büszkék vagyunk, hogy ezek az eredmények tükrözik elhivatottságunkat az elsőosztályú termékek gyártása iránt.”

A Sports BluResponse teljesítményén kívül a Sport Maxx RT is első helyet ért el a Gute Fahrt tesztjén, „nagyon jó” minősítéssel, az SP QuattroMaxx pedig második helyezést és „különösen ajánlott” minősítést ért el az Off Road magazin tesztjén.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

"Példamutató" új Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

„Példamutató” – Vredestein Ultrac Pro

A Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + egy =