Belép a 4 évszakos abroncs piacra – Dunlop Sport All Season

Rate this post

Áttörést jelentő fejlesztéssel lép be a Dunlop Sport a négy évszakos abroncs piacra. A Dunlop Sport All Season a márka első négy évszakos abroncsa, amely tökéletesen kiegészíti a Dunlop portfólióját.

Áttörést jelentő fejlesztéssel lép be a Dunlop Sport a négy évszakos abroncs piacra. A Dunlop Sport All Season a márka első négy évszakos abroncsa, amely tökéletesen kiegészíti a Dunlop portfólióját.
  • A Dunlop három hegycsúcs és hópihe jelöléssel ellátott abronccsal lép a négyévszakos abroncsok piacára.
  • Az abroncs egyedülálló kezelhetőséget biztosít száraz útfelületen, páratlan fékezési tulajdonságokkal bír nedves körülmények között, valamint optimálisan teljesít széles hőmérséklet-tartományban.

A Dunlop a Sport All Season abroncs bevezetésével teszi teljessé portfólióját. A márka első négy évszakos abroncsa széles hőmérséklet-tartományban nyújt optimális teljesítményt,nedves és csúszós útfelületen pedig egyedülálló fékhatást. (1)

„A Dunlop Sport All Season abroncsot úgy fejlesztettük ki, hogy prémiumteljesítményt biztosítson az enyhe telekhez” – nyilatkozta Mike Rytokoski, a Goodyear Europe marketingvezetője. „A három hegycsúcs és hópihe minősítés pedig jelzi, hogy a Sport All Season bármilyen időjárási viszonyok között megállja a helyét, legyen szó száraz, nedves vagy akár havas utakról.”

A Goodyear márkaportfóliójának részeként a Dunlop az ágazatvezető vállalat eddigi ismereteiből profitálhatott a négy évszakos abroncsok szegmensére belépve. A négy évszakos abroncsot elsőként kifejlesztő Goodyear a közelmúltban mutatta be a legtöbb díjat elnyerő Vector 4Seasons Gen-2 négy évszakos abroncs méltó utódját, a Vector 4Seasons Gen-3-at (2)

A Dunlop Sport All Season különleges bordás kialakítása 3 fontos jellemzővel is bír

  1. A sport-lock kialakításnak köszönhetően az abroncs egyedülálló kezelhetőséget biztosít száraz útfelületen. Az abroncs masszív övbetétei és rétegei nagyobb stabilitást lehetővé téve segítik elő a sportos teljesítményt kanyarodáskor.
  2. A vízkiszorító futófelület gondoskodik a kiváló fékezési teljesítményről nedves utakon: a nagy kapacitású hosszirányú mintaárkok és radiális élek az érintkezési felületről történő vízkiszorítás felgyorsításával hatékonyabb tapadást eredményeznek.
  3. A Dunlop Sport All Season olyan, minden időjárási körülményhez alkalmazkodó futókeverékből áll, amely hőmérséklettől vagy időjárási viszonyoktól függetlenül optimális teljesítményt tesz lehetővé. A többfunkciós polimerkeverék széles hőmérséklet-tartományban biztosítja a gumi rugalmasságát.

„A Dunlop büszkén lép be a négy évszakos abroncsok piacára egy olyan termékkel, melyet kifejezetten olyan fogyasztóknak fejlesztettünk ki, akik egyre inkább a négy évszakos abroncsoknak szavaznak bizalmat és kiváló teljesítményt várnak el nedves és száraz körülmények között egyaránt” – foglalta össze Rytokoski.

(1) Belső tesztek alapján. Vizsgált abroncsok: Michelin CrossClimatePlus, Pirelli Cinturato All Season Plus, Hankook Kinergy4S2 H750, Continental All Season Contact, Dunlop Sport All Season. Tesztautó: VW Golf VII 1.4 Tsi. A teszteredmények eltérhetnek például az aszfalt geometriája, összetétele, illetve a sebesség, a vízmagasság vagy a környezeti hőmérséklet függvényében.
(2) 18 vezető, független európai abroncsmagazin által 2015 januárja és 2019 decembere között végzett 34 teszt alapján. A számítások azon tesztek számán alapulnak, amelyekben a Goodyear győzedelmeskedett a négy évszakos szegmensben, az összes tesztelt versenytárshoz viszonyítva.

Ezt olvasta már?

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyár kollégái a magyar labdarúgó válogatottnak

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyárban

A Bridgestone gumiabroncsgyár kollégái a szívükön viselik a magyar labdarúgó válogatott sikerét: „Hajrá, magyarok!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − 3 =