Dunlop gumikat kap a Renault Espace

Rate this post

A neves Renault Espace legújabb változata Dunlop Sport Maxx RT gumiabroncsokat kap 235/55R19 101W méretben.

A neves Renault Espace legújabb változata Dunlop Sport Maxx RT gumi abroncsokat kap 235/55R19 101W méretben.

1984-es megjelenésekor a Renault Espace forradalmasította az autóipar világát, mint a piac egyik legelső egyterűje. Mára MPV-ből az új Espace az európai piac elegáns crossover autójává vált.

Nick Harley, a Goodyear Dunlop EMEA régiójának Fogyasztói Gumi Abroncsok – Eredeti Felszerelések Részlegéért felelős ügyvezető igazgatója így nyilatkozott:

„Az Espace-ra szerelt ultramagas teljesítményű abroncs amellett, hogy stabilitást kínál, kivételesen terhelhető gumi is. A Dunlop >>> elkötelezett az iránt, hogy nagy teljesítményű gumi termékeket kínáljon, amelyek illenek a nagy teljesítményt igénylő életstílushoz, az Espace-ra szerelt gumik pedig azt is lehetővé teszik, hogy a járművezetők intuitív módon irányíthassák az autót, akárhol is legyenek.”

Ezt olvasta már?

A Seiberling testvérek 1898. augusztus 29-én megalapították a Goodyear Tire & Rubber Company-t Akronban, Ohio államban, 100 000 dolláros induló tőkével

Emberek, akik megformálták a Goodyeart

A The Goodyear Tire & Rubber Company első 125 éve a technológiák, díjak, motorsport-győzelmek és innovatív termékek lenyűgöző időrendjét jellemezte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük