A Bridgestone 2015-ben megkapta a VW Csoport Díját

Rate this post
Bridgestone WV dij
A Bridgestone részéről a díjat Franco Annunziato úr vette át (középen), a Bridgestone Europe CEO és elnöke.

A Bridgestone gumiabroncs gyártó 2015-ben megkapta a VW Csoport Díját, amiben elismerik sikereiket, mint a Volkswagen Csoport legjobb beszállítóját. A VW Csoport kevés nemzetközi beszállítónak ítéli oda e díjat, amelyeket különleges innovatív képességeikért és nagyfokú megbízhatóságukért tüntetnek ki.

A díjat prof. Dr. Martin Winterkorn, a Volkswagen részvénytársaság igazgatótanácsának elnöke és Dr. Francisco Javier Garcia Sanz, a gumiabroncsok beszerzésért is felelős igazgatótanács tagja mutatták be egy különleges ünnepség keretében, Neuburg városban, Németországban, 2015. július 15-én.

A Bridgestone részéről a díjat Franco Annunziato úr vette át, a Bridgestone Europe CEO és elnöke. „A Bridgestone igen nagy örömmel és büszkeséggel veszi át a Volkswagen Csoport Díját. Ez a cég különböző részlegeiben működő csapatmunka és erőfeszítés eredménye”, mondta Annunziato úr.

Az ünnepség után elmondta véleményét arról, hogy szerinte miért a Bridgestone-ra esett a választás e díjnál, Annunziato úr hozzátette: „Úgy gondolom, két fő sikertényező létezik. Először is a Bridgestone stratégiájához erős hozzájárulását képviseli, elismerve azon globális cselekedeteket, amelyekkel sikerül kielégíteni a Volkswagen Csoport globális beszállítók iránti elvárásait. Másodszor pedig elkötelezettségünk a legújabb technológiák iránt, és ezzel segíteni a Volkswagen Csoportot, mely igyekszik elérni célkitűzéseit a kisebb üzemanyag fogyasztás és CO2 kibocsátás tekintetében.

Ezt olvasta már?

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre. Mi sem bizonyítja ezt jobban minthogy az Auto Bild Sportscars nyári pályanapi abroncstesztjén a mezőny élén, összesített győzelemmel zárt.

A Bridgestone Potenza Race első helyen az Auto Bild Sportscars pályatesztjén

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük