Legfrissebb hírek

A Bridgestone 2015-ben megkapta a VW Csoport Díját

Rate this post

A Bridgestone gumiabroncs gyártó 2015-ben megkapta a VW Csoport Díját, amiben elismerik sikereiket, mint a Volkswagen Csoport legjobb beszállítóját.

Bridgestone WV dij
A Bridgestone részéről a díjat Franco Annunziato úr vette át (középen), a Bridgestone Europe CEO és elnöke.

A VW Csoport kevés nemzetközi beszállítónak ítéli oda e díjat, amelyeket különleges innovatív képességeikért és nagyfokú megbízhatóságukért tüntetnek ki.

A díjat prof. Dr. Martin Winterkorn, a Volkswagen részvénytársaság igazgatótanácsának elnöke és Dr. Francisco Javier Garcia Sanz, a gumiabroncsok beszerzésért is felelős igazgatótanács tagja mutatták be egy különleges ünnepség keretében, Neuburg városban, Németországban, 2015. július 15-én.

A Bridgestone részéről a díjat Franco Annunziato úr vette át, a Bridgestone Europe CEO és elnöke.

„A Bridgestone igen nagy örömmel és büszkeséggel veszi át a Volkswagen Csoport Díját. Ez a cég különböző részlegeiben működő csapatmunka és erőfeszítés eredménye”,

mondta Annunziato úr.

Az ünnepség után elmondta véleményét arról, hogy szerinte miért a Bridgestone-ra esett a választás e díjnál, Annunziato úr hozzátette:

„Úgy gondolom, két fő sikertényező létezik. Először is a Bridgestone stratégiájához erős hozzájárulását képviseli, elismerve azon globális cselekedeteket, amelyekkel sikerül kielégíteni a Volkswagen Csoport globális beszállítók iránti elvárásait. Másodszor pedig elkötelezettségünk a legújabb technológiák iránt, és ezzel segíteni a Volkswagen Csoportot, mely igyekszik elérni célkitűzéseit a kisebb üzemanyag fogyasztás és CO2 kibocsátás tekintetében.”

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 3 =