Külföldön folytatják az Apollo gumigyár első technikusai

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Indiába és Hollandiába indultak a hétvégén azok a technikusok, akikkel az Apollo Tyres Hungary nyár elején kötött munkaszerződést.

A július óta tartó elméleti tréning lezárása után egy 2 és fél hónapos gyakorlat vár a nemzetközi abroncsgyártó első 70 munkatársára a cég Chennai-ban és Enschedébentalálható üzemeiben.

Indiába és Hollandiába tart az Apollo Tyres első 70 munkatársa

Az Apollo 2013-ban elnyerte az Év Gumiabroncs-gyártója és az Év Munkáltatója, 2014-ben pedig a Globális Fenntarthatósági Díjat. Ugyanebben az évben a legjobb munkahelynek választották az ázsiai autóalkatrész-gyártó szektorban.
Az Apollo 2013-ban elnyerte az Év Gumiabroncs-gyártója és az Év Munkáltatója, 2014-ben pedig a Globális Fenntarthatósági Díjat. Ugyanebben az évben a legjobb munkahelynek választották az ázsiai autóalkatrész-gyártó szektorban.

Az Apollo Tyres első európai zöldmezős gyárában dolgozik majd az a 70 technikus, akik már áprilisban tanulmányi, majd júliustól munkaszerződést kötöttek az indiai székhelyű céggel. A vállalat többkörös felvételi folyamat után választotta ki azokat a végzős diákokat, akikre már agyártás 2017-es indulásakor mindenképpen számít. A nyáron indult gyöngyösi elméleti képzést sikeresen elvégző fiatalok egy rövid pihenő után már az indiai és holland munkatársaik segítségével sajátítják el mindazt a gyakorlati tudást, amelyre az Apollo gyöngyöshalászi, state-of-the-art gyárában elengedhetetlen szükségük lesz.

„Intenzív hónapokon vagyunk túl, az Apollo első munkatársai a nyarukat tanulással és a külföldi képzésre való felkészüléssel töltötték. Mindig izgalmas egy teljesen új emberekből álló csapat felépítése, de nagyon jó alapanyagból dolgoztunk és büszkék vagyunk a technikusok első csoportjára. Izgalmas utazás vár rájuk, bízunk benne, hogy Indiába és a Hollandiába tartó csapatok élményekkel telve és felkészülten érkeznek majd vissza”

– mondta el Kannan Prabhakar, az Apollo Tyres Hungary ügyvezető igazgatója.

Az abroncsgyártó cég közel 90 emberből álló második csoportja szeptember végén kezdteel a felkészülést.

Megnyitása után a gyöngyöshalászi gyár évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 000 darab busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 3 =