Az Apollo Vredestein gumigyár nyerte az AutoVision fesztivál neves OttoCar díját!

Rate this post

A Vredestein gumi márka két termékbevezető filmjét jutalmazták a sokak által áhított ezüst OttoCar trófeával a Frankfurtban tartott AutoVision díjátadó ceremónián. Az AutoVision nemzetközi fesztivál az autóiparhoz kötődő filmes és multimédiás produkciók szemléje – itt vehette át a díjat a Vredestein a szeptember 17-én megrendezett Nemzetközi Autókiállítás keretében.

A Snowtrac és Quatrac 5 gumiabroncsokról készült filmek nyerték el a rendezvény ezüst elismerését
A Snowtrac és Quatrac 5 gumiabroncsokról készült filmek nyerték el a rendezvény ezüst elismerését

A kétévente megtartott fesztivál független nemzetközi szakértőkből álló zsűrije a legjobb reklámokat, TV-műsorokat, információs és termékbemutató filmeket, valamint interaktív és multimédiás produkciókat díjazza. Az Apollo Vredestein két nyertes filmjét a vállalat Quatrac 5 négy évszakos gumiabroncsai és a Snowtrac 5 téli gumiabroncsok nemzetközi piacra bocsátásának alkalmából forgatták le. A filmeket kiállításokon, az interneten és üzletekben való bemutatásra hozták létre, és ebben a minőségben már komoly sikereket értek el.

„Boldogok vagyunk, hogy megnyertük a tekintélyes OttoCar díjat” – fogalmaz Marco Paracciani, az Apollo Tyres Ltd. marketingigazgatója. „Amikor a Vredestein új terméket dob a piacra, igyekszünk olyan módon bemutatni, mely hűen tükrözi a Vredestein gumiabroncsok kiemelkedő teljesítményét és egyedi esztétikáját. A Quatrac 5 és Snowtrac 5 filmje hosszú hónapok kemény munkája és kreatív tervezése eredményeként jött létre. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a szakma is elismeréssel jutalmazza.”

A filmeket a Sounds Like Film és az Artin Advertising készítette, a lenyűgöző kameramunkát tartalmazó felvételeket Németországban, Ausztriában és Hollandiában rögzítették. A készítők egy drónra szerelt kamera segítségével készítettek légi felvételeket az Alpokról és más helyekről, míg a víz alatti képeket a München szívében fekvő Mandarin Oriental luxushotel medencéjében vették fel.

A zene két vezető filmzeneszerző nevéhez fűződik: a holland Nando Eweg és a svéd Peter Kvint. Az általuk megálmodott dallamok tökéletesen kiegészítik a fantasztikus képeket. Az Apollo Vredestein a fotós kiválasztásakor is igen gondosan járt el. A részleteket, luxust, eleganciát és kifinomult ízlést megörökítő fényképsorozatot a nemzetközi elismertségnek örvendő Gaby Fling készítette. Gabyt sokan ismerik kiemelkedő munkásságáról. Korábban olyan megbízóknak dolgozott, mint a Ralph Lauren, a Tommy Hilfiger és az Elle magazin.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük