Az Apollo a helyi közösséget támogatja

Rate this post

Még éppen csak látszanak az Apollo Tyres újonnan épülő gyárának alapjai, a cég már Magyarországon is hűen képviseli anyavállalatának alapvető értékeit. Ezekkel összhangban, az Apollo Tyres ’Carefor Society’ programjának keretében a cég olyan kezdeményezésbe fogott, amely a helyi közösséget segíti és növelia helyi szolgáltatások színvonalát.A cég a gyöngyöshalászi óvoda korszerűsítését támogatja: az adománnyal a környékbeliek étkezetéséhez és az óvodások fejlesztéséhez járulnak hozzá.

Apollo_gumigyar képzés 2

Modernizálni kell az óvodai konyhát Gyöngyöshalászon, hogy zökkenőmentes legyen annak a 300 embernek az étkeztetése, akik innen kapják az ebédet. Itt főznek ugyanis a község közintézményeire, és használhatatlanná váltak azok a nagyméretű edények, amelyekben nap mint nap készülnek az ételek. Most két ilyen ipari méretű edényt is vásárolnak a támogatásból.

Az Apollo Tyres adományából nem csak a gyermekek étkezésére, hanem a fejlesztésükre is jut forrás, hiszen jó minőségű teljes rajzcsomagot kap minden óvodás.  A vállalat reméli, hogy a megfelelő rajzeszközök révén a kicsi művészek kreativitásatovább fejlődik.

„Érkezésünk óta folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a gyöngyöshalászi önkormányzattal, és együtt mértük fel a település szociális igényeit. Úgy gondoljuk, hogy az óvoda támogatása egy kis lépés a régió jövőjének támogatásában. Az Apollo Tyres a világ számos pontján van jelen és mindenhol aktívan részt vesz az őt körülvevő közösség életében, Heves megyében is ez a tervünk” – mondta el Kannan Prabhakar, az Apollo Tyres Hungary ügyvezető igazgatója.

Megnyitása után az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gyára évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 000 darab busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani az európai piacra, több száz embernek biztosítva munkalehetőséget a régióban.

Az Apollo 2013-ban elnyerte az Év Gumiabroncs-gyártója és az Év Munkáltatója, 2014-ben pedig a Globális Fenntarthatósági Díjat. Ugyanebben az évben a legjobb munkahelynek választották az ázsiai autóalkatrész-gyártó szektorban.

Ezt olvasta már?

A Seiberling testvérek 1898. augusztus 29-én megalapították a Goodyear Tire & Rubber Company-t Akronban, Ohio államban, 100 000 dolláros induló tőkével

Emberek, akik megformálták a Goodyeart

A The Goodyear Tire & Rubber Company első 125 éve a technológiák, díjak, motorsport-győzelmek és innovatív termékek lenyűgöző időrendjét jellemezte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük